Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog

Kéztörlő papírokMindenki találkozik a kéztörlő papírokkal, mindannyian használjuk őket, mégis kevesen tudják, hogy mennyiféle létezik belőlük és mik a különbségek közöttük. 

A nyilvános, illetve nagyobb forgalomnak kitett mosdókban általában elektromos kézszárító vagy kéztörlő papír található meg. Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai egyaránt, az alábbiakban elsősorban a kéztörlő papíroktól lesz szó bővebben. 

LOSDI higiéniai adagoló, losdi folyékonyszappan adagolóA LOSDI folyékony szappan adagolók minden mosdóba higiéniát visznek. A kézmosás is legyen tiszta, ne csak a kéz!

A kézmosás a hétköznapok része

A szappanozás minden kézmosás részét képezi, kezet mosni pedig naponta többször is kell. A kéz tisztaság az előfeltétele a betegségek elkerülésének, a járványok megfékezésének, az egészség megőrzésének. A kezünk az, amivel először érintkezünk szinte mindennel. A buszon kapaszkodunk, a zöldségek között válogatunk, kinyitjuk az ajtót az irodában, kezet fogunk egy új ismerőssel, tartjuk a poharunkat az étteremben stb.

orvosi papírlepedőA papírlepedők egyszer használatos termékek, amiket az egészségügyben használnak, de más területen is praktikusnak bizonyulnak.

A papír, mint alapanyag, sokféle termékben visszaköszön. A hétköznapi egészségügyi termékek közül sok fogy a papír zsebkendőkből, a toalett papírból, de a papírtörlő és a szalvéta is megtalálható a legtöbb háztartásban. A papírlepedő egy speciális képviselője az ilyen alapanyagú termékeknek, mert elsősorban szolgáltatók számára készül.

kéztörlő papír adagolóA kézmosás után a kéztörlő papír adagoló használata következik. A több lépéses folyamat a kézhigiénia fenntartásának feltétele.

A megfelelő kézhigiénia létfontosságú szereppel bír. A kezünkkel minden percben hozzáérünk valamihez, kilincsek, billentyűzet, kapaszkodó, a másik ember keze és még sorolhatnánk. A kórokozók a kézen keresztül jutnak át egyik helyről a másikra a leggyakrabban. 

A fertőzések terjedését, a betegségek megakadályozását ezzel az egyszerű feladattal, a kézmosással lehet elérni. Talán kevésnek tűnik, de annál hatásosabban működik. Koszos kézzel nem eszünk, nem nyúlunk az arcunkhoz, nem fogunk meg tiszta dolgokat stb.

Tork folyékony szappan adagolóA Tork folyékonyszappan adagolók között hagyományos és szenzoros készülékek is találhatóak. Nézzük, mikor melyik típust érdemes választani és miért! 

A higiénia mindenhol fontos, és ennek érdekében mindenhol biztosítani kell lehetőséget a szappanos kézmosásra. Ehhez otthoni használatra a legelterjedtebbek a folyékony szappanok, melyekhez a legkülönfélébb, szebbnél szebb tartók közül válogathatunk. De mi a helyzet a nyilvános, a munkahelyi vagy a közforgalmú mosdók esetében? 

Ezekben is szinte mindenhol folyékony szappan szolgálja a higiéniát, azonban az ilyen helyekre készült adagolók merőben különböznek az otthoni használatra alkalmas daraboktól. A legnépszerűbbek közé tartoznak a Tork folyékonyszappan adagolók, azonban a széles kínálatból nem is olyan egyszerű választani, mint azt az ember elsőre gondolná. Az egyik nagy kérdés mindig az, hogy hagyományos, vagy korszerű, szenzorosan működő verziót válasszunk. 

tisztítószer webáruházA tisztítószer webáruházunkban minden megtalálható, ami az iroda takarításához alapvető eszköznek számít.

A munkahelyekkel kapcsolatban gyakran hangzik el az a kijelentés, hogy olyanok, mintha a második otthonok lennének. Ez igaz is, mert hagyományosan ott töltik a napjuk nagy részét a munkavállalók. Az otthoni munkavégzés megjelenése ellenére, az irodai munkavégzés nem szűnt meg, csupán egyes területeken háttérbe szorult.

Clean Center termékekA Clean Center tisztítószerek nem ismernek lehetetlent! A hagyományos szennyeződések mellett az extrém anyagokat is képesek eltüntetni.

Az épületek falain, a kerítéseken, aluljárókban vagy oszlopokon gyakran látni felfestett feliratokat, jeleket és mintákat. Ezeket a műveket többnyire egy bizonyos szubkultúrába sorolható fiatalok hagyják maguk után. A festékszóróval felfújt graffiti kisebb és egyszerűbb változata az alkoholos filctollal felrajzolt szöveg. A filc firkák gyakran csúfítják el oktatási intézmények, közintézmények felületeit.

folyékony szappan adagolóFolyékony szappan adagolók minden igényre, kis és nagy forgalmú mosdókba. Keressen minket, biztosítson higiénikus, kényelmes körülményeket a kézmosáshoz! 

Egy folyékony szappan adagoló kiválasztása nem tűnik nagy ördöngösségnek, és ha tisztában vagyunk a különféle eszközök közötti alapvető különbségekkel, akkor valóban nem is az. De milyen különbségek lehetnek az egyes szappan adagolók között, és hogyan tudjuk kiválasztani az optimális készüléket? Az alábbiakban ebben segítünk. 

KIEHL ipari tisztítószerSzeretné megtalálni a tökéletes ipari tisztítószert? Ajánljuk figyelmébe a KIEHL termékeit, amelyek megfelelnek a szakmai követelményeknek!

kéztörlő adagolóA kéztörlő adagoló ideális megoldás lehet munkahelyre. Higiénikus, gyors, nem igényel karbantartást, a hozzá szükséges papír számtalan helyen beszerezhető. 

A mosdók higiéniája mindenhol fontos, ám egy irodai munkakörnyezetben bizonyos szempontból teljesen más megoldásokra van szükség, mint otthon. Az alábbiakban a kézszárítás, illetve törlés lehetőségeit mutatjuk be, irodai környezetre szabva. 

takarítókocsi, felmosókocsiA takarítókocsi a nagyobb területek gyors és alapos tisztítását teszi lehetővé. Ajánljuk bevásárlóközpontok, egészségügyi és oktatási intézmények részére.

Amikor egy nagy területet kell viszonylag gyorsan és gyakran tisztává varázsolni, akkor a hagyományos megoldások helyett speciális technikára van szükség. Elég csak belegondolni például egy kórház takarításába: mire a személyzet kitakarítja az épületet, gyakorlatilag kezdhetik is elölről, de még ez sem biztos, hogy kielégítő végeredményt ad. 

Ipari wc papír adagolóToalett papír adagolók hatalmas választékban, kisebb és nagyobb forgalmú mosdókba. Keressen minket, szerelje fel a mellékhelyiséget korszerű kiegészítőkkel!

A mosók higiéniája mindenhol kiemelt figyelmet érdemel, hiszen ez az a terület, amit mindenki használ és ami sajnos könnyen szennyeződik. Alapvető fontosságú a rendszeres, alapos fertőtlenítés, a fogyóeszközök pótlása, de arra is oda kell figyelni, hogy a különféle kiegészítők is rendelkezésre álljanak, mint például a wc papír adagoló, a szappanadagoló vagy a kézszárító. 

kéztörlőpapír adagolóA jól felszerelt mosdóból nem hiányzik a szappan adagoló, sem a kéztörlőpapír adagoló. Mindegyik a kézhigiénia betartásának az eszköze.

Kézhigiénia nélkül kész a baj

A kézhigiénia fontossága vitathatatlan, főleg a vírusok elleni harcban. A kézmosás elhanyagolása könnyen végzetes következményekkel járhat. Nem mindegy, hogy hányszor, mivel és hogyan mosunk kezet, ahogyan arra is figyelni kell, hogy mikor mossuk meg és kiegészítjük e fertőtlenítő használatával.

kiehl tisztítószerAz élelmiszer biztonság megteremtése és fenntartása a Kiehl ipari tisztítószereivel kifogástalanul megvalósul. Takarítson és fertőtlenítsen Kiehl termékekkel!

Élelmiszerrel dolgozni óriási felelősséget jelent. Az élelmiszer olyan termék, amit emberek fogyasztanak, ezért számolni kell annak a hatásával is, amit a termék elfogyasztása gyakorol a vásárlókra, vendégekre. Az ételek az emberek közérzetére, egészségére is hatással vannak, ahogyan az ételekbe kerülő, egészségre káros anyagok is.

tork kéztörlőA Tork kéztörlők népszerűek mindenhol, ahol papír kéztörlőket használnak. Az alábbiakban azt tekintjük át, hogy mik az előnyeik és hogyan válaszon közülük.

Kéztörlőre minden kézmosáskor szükség van. Ám, amíg otthon egyértelműen a textil törölköző után nyúlunk, addig az irodában vagy egy bevásárlóközpontban teljesen már megoldásokkal találkozunk. Ebben semmi véletlen vagy meglepő nincs, mindjárt be is mutatjuk, hogy miért. 

orvosi papírlepedőAz orvosi papírlepedőket elsősorban az egészségügyben használják, de szükségesek kozmetikákban, masszázs szalonokban is. Nézzük, milyen előnyeik vannak! 

Az orvosi papírlepedők teljesen alapvető felszerelésnek számítanak a rendelőkben, legyen az egy háziorvosi rendelő vagy egy kórház vizsgálószobája. Mindenki találkozott már velük, sokan használták is őket, de kevesen tudják, hogy milyen fontos szerepük van. Nézzük egy picit bővebben, hogy mi mindent érdemes tudni róluk! 

Clean Center tisztítószerekA Clean Center tisztítószerek a maximális hatékonyságot biztosítják a takarítás során, legyen szó irodaházról, vendéglátóhelyről, vagy az otthonunkról!

A takarítás mindenhol fontos: a vendéglátóegységekben, a kórházakban, az oktatási intézményekben, vagy épp az otthonainkban. A hatékonyság azonban nem csak azokon múlik, akik a takarítást végzik, hanem az általuk használt tisztítószereken is. A Clean Center tisztítószerek nem csupán a makulátlan tisztaságot garantálják, de az áruk is kifejezetten kedvező, és nagy kiszerelésben is megvásárolhatóak.

Toalett papír adagolókA toalettpapír-adagoló nem tűnik fontosnak egy mellékhelyiség kialakításakor, ám lényegesebb, mint gondolnánk!

Toalettpapírra minden mellékhelyiségben szükség van, toalettpapír-adagolót azonban valamivel kevesebben találhatunk. Aki járt már ilyen helyen, az tudja, mi ezzel a probléma: a rendetlenség, a papír elázása, és még hosszasan sorolhatnánk. Ha tehát esztétikus, emellett higiénikus mellékhelyiséget szeretnénk kialakítani, a toalettpapír-adagoló elengedhetetlen.

Szeretné csökkenteni az egészségügyi kockázatokat az irodában? A folyékony szappanadagoló hozzájárul a higiénikus környezet kialakításához!

Az egészségügyi kockázatok sajnos mindenhol jelen vannak. A vírusok, baktériumok nagy számban azokon a helyeken fordulnak elő, ahol nap, mint nap rengeteg ember találkozik, veszi fel egymással a kapcsolatot, például egy irodában.

CleanCenterSzeretné a maximumot nyújtani a közintézmény takarításakor? Ismerkedjen meg a CleanCenter termékeivel, rendelje meg webáruházunkból!

A különböző közintézményekben nap, mint nap rengeteg ember megfordul, így jóval magasabbak az egészségügyi kockázatok. Sokkal nagyobb figyelmet kell szentelni a rendszeres és alapos takarításra, ami által csökkenthetők a veszélyforrások. Az igényes takarítás azonban nem csupán emiatt fontos!

Tork kéztörlő papírTork kéztörlő papír, a higiénikus választás. Rendelje meg kínálatunkból a minőségi terméket, és teremtsen megfelelő környezetet az intézményen belül!

Vannak olyan közösségi mosdók intézményekben, munkahelyeken, ahol még mindig törölközőket raknak ki a kéztörléshez, ez pedig egészségügyi szempontból igen kockázatos. A nedves törölköző tulajdonképpen a baktériumok melegágya, sokkal könnyebben tudnak terjedni ebben a formában, így valójában búcsút is lehet inteni a higiénikus kéztisztításnak. Ahhoz, hogy lehessen csökkenteni a kockázati tényezőket, mindenképp kéztörlő papírokra van szükség, amiknél nem kell aggódni a baktériumok terjedése miatt.

Kéztörlő papír adagolók széles választékban, megfizethető áron, megbízható webshopból, rövid szállítási határidővel! Válogasson kedvére termékeink között!

Egy munkahelyi mosdó sok szempontból különbözik az otthoni WC-től, ezért a tervezése során is más szempontokat kell figyelembe venni. Otthon például egyértelműen törölközőt használunk a kéz szárazra törléséhez, de egy munkahelyen ez se nem praktikus, se nem higiénikus. A törölköző helyett az automata szárító berendezések és a kéztörlő papír adagolók közül válogathatunk. 

Tork szappanadagolókTork szappanadagolók nem csak a nyilvános, irodai és közösségi mosdókban lehetnek hasznosak, de akár az otthonainkban is!

Tork szappanadagolókkal - illetve bármilyen szappanadagolóval - gyakran lehet találkozni a nyilvános helyeken, vagy közösségi terekben kialakított mosdókban. Ezek az eszközök jó szolgálatot tesznek a higiénia területén, hiszen a folyékony szappan lényegesen jobb megoldás, mint a hagyományos tömbszappan, különösen az olyan helyeken, ahol naponta akár több száz ember is megfordul. Rengetegen használnak az otthonukban is folyékony szappant, de többnyire kis méretű, a mosdó szélére helyezhető adagolókban, ami persze megoldás, ám nem feltétlenül a legjobb.

fertőtlenítő szappanokFertőtlenítő szappanok, a maximális higiéniáért, egészségügyi kockázatok csökkentéséért. Békeidőben is legyen figyelmes szappan választáskor!

Vitathatatlan, hogy manapság nagyon sokféle kézmosó szappan közül válogathatnak a vevők. Az elmúlt időszakban igen központi szerepet töltött be a mindennapokban a fertőtlenítő szappan, ugyanis így nagy mértékben lehetett csökkenteni a vírussal kapcsolatos kockázatokat. Mostanában mintha ezen termékek kissé háttérbe szorultak volna, és a vevők többsége inkább teljesen véletlenszerűen választja ki az új kézmosóját. Sajnos másfajta baktériumok, különböző vírusok továbbra is jelen vannak az emberek életében, így fertőtlenítő szappanokat érdemes a békeidőben is használni.

Toalettpapír adagolóToalettpapír adagoló, a praktikus kiegészítő, ami segítségével könnyebb megőrizni a rendet. Rendelje meg kínálatunkból a minőségi terméket!

A közösségi mosdókban nagyon fontos a tisztaság és rend megőrzése, hiszen az adott létesítmény jó hírnevéhez ez nagy mértékben hozzájárul. Manapság sokféle eszköz, kiegészítő rendelkezésre áll ahhoz, hogy a kulturált körülményekre jobban oda lehessen figyelni. Például a toalettpapír adagolók igazán praktikusak, igényesek, amelyek ideális megoldást kínálnak, nem csupán az adagoláshoz, hanem a papír tárolásához is.

Papír kéztörlőPapír kéztörlő online rendeléssel. Webáruházunkkal könnyedén pótolhatja a kifogyott készleteket, legyen hosszú távon a vásárlónk, rendeljen még ma! 

Tisztítószer webáruházTisztítószer webáruházunk kínálatában minden megtalálható, ami az otthonok, vagy bármi más tisztán tartásához szükséges lehet!

A takarítás már önmagában is elég nehéz munka, és ez nem csak a nagyobb volumenű takarításokra vonatkozik - mint amilyen például a nagytakarítás, vagy egy irodaház mindennapos tisztán tartása -, hanem egy egyszerű, heti rendszerességgel végzett, otthoni takarításra is. Az ehhez használatos termékek beszerzése erre csak rátesz egy lapáttal, és bár egy bevásárlás során könnyebb beszerezni az ilyesmit, mint egy takarítással foglalkozó vállalkozás esetében, ám még így is akad olyan lehetőség, ami legalább ezt a fázist leegyszerűsíti: a tisztítószer webáruházunkban történő vásárlás.

Clean Center termékekClean Center termékeivel gyerekjáték a takarítás, higiénia megőrzése a különböző intézményekben. Válassza a valódi minőséget, rendeljen még ma!

Legyen szó a különböző vendéglátóegységekről, kórházakról, oktatási intézményekről vagy szállodákról, az épületekről sok mindent elárulhat az, hogy mennyire körültekintően takarítják őket. E téren nem csupán a szakemberek felkészültsége, takarítóeszközök minősége határozza meg a végeredményt, hanem az is, hogy milyen tisztítószereket használnak a munkához. Minőségi, megbízható termékekkel nem okozhat kihívást színvonalas munkát végezni takarításkor, így az épületek pozitív benyomást kelthetnek az emberek számára. Amennyiben Ön is szeretné a maximumot kihozni a takarításból azért, hogy kifogástalan körülményeket teremtsen az épület látogatói számára, ajánljuk figyelmébe a Clean Center tisztítószereket!

Tork toalett papírTork toalett papír megbízható webshopból, kedvező áron, nagy választékban kapható! Forduljon hozzánk, és biztosítson higiénikus körülményeket dolgozóinak!

tisztítószer webshopTisztítószer webshoppal könnyű rendben tartani a munkaterületet. Vásároljon Ön is kényelmesen, szerezzen be minőségi termékeket a takarításhoz!

Folyékonyszappan-adagolókfolyékonyszappan-adagolók elősegítik a higiénia megtartását a vendéglátóhelyeken, a közintézményekben, sőt, akár otthon is!

Sokan jártunk már úgy, hogy beléptünk egy mosdóba, és ott nem volt szappan, vagy épp csak a hagyományos, de olyan állapotban, hogy inkább hozzá sem akartunk érni. Szerencsére egyre kevesebb az ilyen hely, és egyre többször találkozhatunk modern és kulturált mosdókkal, ahol a folyékonyszappan-adagoló alapfelszerelésnek számít.

Papírtörlő adagolóvalPapírtörlő adagolóval higiénikus körülményeket teremthet a mosdóban. Keressen minket bizalommal Ön is könnyen kezelhető, mutatós, kedvező árú termékekért!

Az ember bárhol van, szereti, ha higiénikus körülmények várják mindenütt, még a mosdóban is. Ehhez elengedhetetlen a rendszeres takarítás, fertőtlenítés, de persze szükség van bizonyos eszközök beszerzésére is, amikkel megalapozhatjuk a rendezettséget és a tisztaságot. Ezek közé tartozik a papírtörlő adagoló is. 

Tork szappanadagolókTork szappanadagolók nagy választékban, online rendeléssel, megbízható webshopból, kedvező áron, rövid szállítási határidővel - keressen értük minket! 

Az elmúlt időszak megmutatta, hogy mennyire fontos, hogy odafigyeljünk a személyes higiéniára. A rendszeres, helyes kézmosás elengedhetetlen az egészségünk megőrzéséhez, hiszen ezzel sok esetben elkerülhetjük, hogy a baktériumok, vírusok a kezünkről bejussanak a szervezetünkbe. Fontos, hogy mindenhol legyen lehetőség szappanos kézmosásra, így az irodákban is meg kell teremteni ehhez a feltételeket. A Tork szappanadagolók nagyszerű megoldást nyújtanak mindenhol a szappan tárolására, így irodai, munkahelyi környezetbe is ajánljuk őket. 

fertőtlenítő mosogatószerFertőtlenítő mosogatószerek széles választékban, többféle kiszerelésben, kiváló minőségben és elérhető áron - higiénikus tisztaság minden mosogatásnál!

A higiénia az élet minden területén elengedhetetlen, különösen napjainkban, de a konyhában kiemelten fontos. Az evőeszközök, tányérok, poharak és edények maximális, baktérium- és vírusmentes tisztasága különösen lényeges a vendéglátóiparban, így az éttermekben és más, ételek és italok fogyasztását lehetővé tevő egységekben, de természetesen az otthonokban is alapvetőnek mondható. A hagyományos mosogatószerek ugyan kiválóan tisztítanak, de a baktériumokat és vírusokat nem mindig és nem 100%-ban pusztítják el - ahhoz, hogy a tisztaság maximális lehessen, fertőtlenítő mosogatószerre van szükség.

TORK kéztörlőkTORK kéztörlők, törlőpapírok, folyékony szappan, minőségi termékek, online rendeléssel, kedvező áron, ideális választás az irodába!

KIEHL ipari tisztítószerek széles választékban, kiváló minőségben és kedvező áron - ha fontos a makulátlan tisztaság.

KIEHL ipari tisztítószerek az azonos nevű német gyártó méltán elismert termékei, melyek hatékonyak, sokoldalúak, széles felhasználási lehetőségeket kínálnak, emellett napjaink legégetőbb problémájára, a környezet károsodására is reflektálnak: a KIEHL ipari tisztítószerek segítségével a természetet óvva lehetséges a tökéletes, makulátlan tisztaság elérése.

Tork kéztörlőkTork kéztörlő papírok széles választékban, rövid szállítási határidővel, megfizethető áron, a kéz higiénikus módon történő szárításához! 

Az elmúlt időszakban rendkívül sok szó esett a rendszeres, alapos kézmosás fontosságáról. Talán még sosem figyelt oda ennyire az emberiség a higiéniára, pedig a kézmosás amilyen egyszerű és természetes dolog, kifejezetten sok kellemetlenségtől óv meg minket. Azonban nem szabad fél vállról venni a kézszárítás jelentőségét sem. Szerencsére ma már erre is többféle módszer áll rendelkezésünkre, de az egyik leghigiénikusabb minden bizonnyal a Tork kéztörlő papírok használata. 

Kéztörlő tartó, igényes kivitel, magas színvonal, gazdag, változatos kínálat, online rendelés, varázsoljon rendet a mosdóba!

CleanCenter tisztítószerekCleanCenter tisztítószerek hatékonyan tisztítanak, fertőtlenítenek, könnyedén megbirkóznak még a legmakacsabb szennyeződésekkel is. Az emberek többsége mindenhol szereti és igényli a tisztaságot, de az étkezésre, illetve az ételek készítésére használt helyiségekben ez még fontosabb követelmény. Természetesen itt gondolni kell nem csak a saját konyhánkra, hanem az éttermek, szállodák, iskolák vagy épp a kórházak konyháira is.

Egy orvosi rendelőben vagy egy masszázs szalonban számtalan kisebb-nagyobb felszerelésre és eszközre van szükség. A rengeteg gép és berendezés mellett nem szabad megfeledkezni az olyan alapvető kiegészítőkről sem, mint az orvosi papírlepedő, ami nélkülözhetetlen a higiénikus körülmények biztosításához.

A tiszta, higiénikus körülmények megteremtésére mindenhol ügyelni kell. A járványhelyzet  különösen aktuálissá teszi ezt a kérdést, hiszen most az emberek egyre jobban el is várják, hogy mindenhol tudjanak kezet mosni. Ennek biztosításához érdemes a Tork higiéniai termékeket választani, amik elősegítik a vírusok, baktériumok elleni védekezést.

kézfertőtlenítő szerA baktériumok, vírusok folyamatosan jelen vannak a mindennapokban, az emberek bárhol találkozhatnak velük. Ahhoz, hogy a kórokozók okozta egészségügyi kockázatokat mérsékelni lehessen, kiemelt figyelmet kell fordítani a higiénia biztosítására, megőrzésére. A kialakult helyzet miatt most kifejezetten fontos ezzel foglalkozni.

tisztítószer webshopA rend és tisztaság nem csupán otthon, hanem a munkahelyeken is fontos. A megfelelő körülmények egyrészt pozitív hatással bírnak a dolgozókra és az ügyfelekre egyaránt, másrészt így az egészség sem kerülhet veszélybe. A jelenlegi helyzetben különösen fontos a higiénia megőrzése az irodákban, telephelyeken. A takarításhoz többféle tisztítószerre, fertőtlenítőre is szükség van, azonban a munka mellett a cégvezetőknek nem igazán van idejük arra, hogy hosszadalmas bevásárlásokat bonyolítsanak le. Amennyiben Önnek is kevés kapacitása van, és szeretne egyszerűen hozzájutni a vegyszerekhez, ismerkedjen meg tisztítószer webshopunkkal!

rozsdamentes hulladékgyűjtő edénySokan próbálnak ugyan változtatni az életmódjukon annak érdekében, hogy minél kevesebb hulladékot termeljenek, és ennek meg is van az eredménye, azonban sajnos még mindig nagyon sok szemét keletkezik. A környezetünk tisztaságának megőrzése mindannyiunk feladata, ám ahhoz, hogy erre ösztönözzük az embereket, szükség van megfelelő mennyiségű, főleg rozsdamentes hulladékgyűjtő edény kihelyezésére.

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu