Fizetési megoldás

Facebook

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/296-6428
postmaster@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog

Tork szappanadagolókTork szappanadagolók nagy választékban, online rendeléssel, megbízható webshopból, kedvező áron, rövid szállítási határidővel - keressen értük minket! 

Az elmúlt időszak megmutatta, hogy mennyire fontos, hogy odafigyeljünk a személyes higiéniára. A rendszeres, helyes kézmosás elengedhetetlen az egészségünk megőrzéséhez, hiszen ezzel sok esetben elkerülhetjük, hogy a baktériumok, vírusok a kezünkről bejussanak a szervezetünkbe. Fontos, hogy mindenhol legyen lehetőség szappanos kézmosásra, így az irodákban is meg kell teremteni ehhez a feltételeket. A Tork szappanadagolók nagyszerű megoldást nyújtanak mindenhol a szappan tárolására, így irodai, munkahelyi környezetbe is ajánljuk őket. 

fertőtlenítő mosogatószerFertőtlenítő mosogatószerek széles választékban, többféle kiszerelésben, kiváló minőségben és elérhető áron - higiénikus tisztaság minden mosogatásnál!

A higiénia az élet minden területén elengedhetetlen, különösen napjainkban, de a konyhában kiemelten fontos. Az evőeszközök, tányérok, poharak és edények maximális, baktérium- és vírusmentes tisztasága különösen lényeges a vendéglátóiparban, így az éttermekben és más, ételek és italok fogyasztását lehetővé tevő egységekben, de természetesen az otthonokban is alapvetőnek mondható. A hagyományos mosogatószerek ugyan kiválóan tisztítanak, de a baktériumokat és vírusokat nem mindig és nem 100%-ban pusztítják el - ahhoz, hogy a tisztaság maximális lehessen, fertőtlenítő mosogatószerre van szükség.

TORK kéztörlőkTORK kéztörlők, törlőpapírok, folyékony szappan, minőségi termékek, online rendeléssel, kedvező áron, ideális választás az irodába!

KIEHL ipari tisztítószerek széles választékban, kiváló minőségben és kedvező áron - ha fontos a makulátlan tisztaság.

KIEHL ipari tisztítószerek az azonos nevű német gyártó méltán elismert termékei, melyek hatékonyak, sokoldalúak, széles felhasználási lehetőségeket kínálnak, emellett napjaink legégetőbb problémájára, a környezet károsodására is reflektálnak: a KIEHL ipari tisztítószerek segítségével a természetet óvva lehetséges a tökéletes, makulátlan tisztaság elérése.

Tork kéztörlőkTork kéztörlő papírok széles választékban, rövid szállítási határidővel, megfizethető áron, a kéz higiénikus módon történő szárításához! 

Az elmúlt időszakban rendkívül sok szó esett a rendszeres, alapos kézmosás fontosságáról. Talán még sosem figyelt oda ennyire az emberiség a higiéniára, pedig a kézmosás amilyen egyszerű és természetes dolog, kifejezetten sok kellemetlenségtől óv meg minket. Azonban nem szabad fél vállról venni a kézszárítás jelentőségét sem. Szerencsére ma már erre is többféle módszer áll rendelkezésünkre, de az egyik leghigiénikusabb minden bizonnyal a Tork kéztörlő papírok használata. 

Kéztörlő tartó, igényes kivitel, magas színvonal, gazdag, változatos kínálat, online rendelés, varázsoljon rendet a mosdóba!

CleanCenter tisztítószerekCleanCenter tisztítószerek hatékonyan tisztítanak, fertőtlenítenek, könnyedén megbirkóznak még a legmakacsabb szennyeződésekkel is. Az emberek többsége mindenhol szereti és igényli a tisztaságot, de az étkezésre, illetve az ételek készítésére használt helyiségekben ez még fontosabb követelmény. Természetesen itt gondolni kell nem csak a saját konyhánkra, hanem az éttermek, szállodák, iskolák vagy épp a kórházak konyháira is.

Egy orvosi rendelőben vagy egy masszázs szalonban számtalan kisebb-nagyobb felszerelésre és eszközre van szükség. A rengeteg gép és berendezés mellett nem szabad megfeledkezni az olyan alapvető kiegészítőkről sem, mint az orvosi papírlepedő, ami nélkülözhetetlen a higiénikus körülmények biztosításához.

A tiszta, higiénikus körülmények megteremtésére mindenhol ügyelni kell. A járványhelyzet  különösen aktuálissá teszi ezt a kérdést, hiszen most az emberek egyre jobban el is várják, hogy mindenhol tudjanak kezet mosni. Ennek biztosításához érdemes a Tork higiéniai termékeket választani, amik elősegítik a vírusok, baktériumok elleni védekezést.

kézfertőtlenítő szerA baktériumok, vírusok folyamatosan jelen vannak a mindennapokban, az emberek bárhol találkozhatnak velük. Ahhoz, hogy a kórokozók okozta egészségügyi kockázatokat mérsékelni lehessen, kiemelt figyelmet kell fordítani a higiénia biztosítására, megőrzésére. A kialakult helyzet miatt most kifejezetten fontos ezzel foglalkozni.

tisztítószer webshopA rend és tisztaság nem csupán otthon, hanem a munkahelyeken is fontos. A megfelelő körülmények egyrészt pozitív hatással bírnak a dolgozókra és az ügyfelekre egyaránt, másrészt így az egészség sem kerülhet veszélybe. A jelenlegi helyzetben különösen fontos a higiénia megőrzése az irodákban, telephelyeken. A takarításhoz többféle tisztítószerre, fertőtlenítőre is szükség van, azonban a munka mellett a cégvezetőknek nem igazán van idejük arra, hogy hosszadalmas bevásárlásokat bonyolítsanak le. Amennyiben Önnek is kevés kapacitása van, és szeretne egyszerűen hozzájutni a vegyszerekhez, ismerkedjen meg tisztítószer webshopunkkal!

rozsdamentes hulladékgyűjtő edénySokan próbálnak ugyan változtatni az életmódjukon annak érdekében, hogy minél kevesebb hulladékot termeljenek, és ennek meg is van az eredménye, azonban sajnos még mindig nagyon sok szemét keletkezik. A környezetünk tisztaságának megőrzése mindannyiunk feladata, ám ahhoz, hogy erre ösztönözzük az embereket, szükség van megfelelő mennyiségű, főleg rozsdamentes hulladékgyűjtő edény kihelyezésére.

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/296-6428
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu