Fizetési megoldás

Facebook

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36-20/932-4375
postmaster@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog

kézfertőtlenítő szerA baktériumok, vírusok folyamatosan jelen vannak a mindennapokban, az emberek bárhol találkozhatnak velük. Ahhoz, hogy a kórokozók okozta egészségügyi kockázatokat mérsékelni lehessen, kiemelt figyelmet kell fordítani a higiénia biztosítására, megőrzésére. A kialakult helyzet miatt most kifejezetten fontos ezzel foglalkozni.

tisztítószer webshopA rend és tisztaság nem csupán otthon, hanem a munkahelyeken is fontos. A megfelelő körülmények egyrészt pozitív hatással bírnak a dolgozókra és az ügyfelekre egyaránt, másrészt így az egészség sem kerülhet veszélybe. A jelenlegi helyzetben különösen fontos a higiénia megőrzése az irodákban, telephelyeken. A takarításhoz többféle tisztítószerre, fertőtlenítőre is szükség van, azonban a munka mellett a cégvezetőknek nem igazán van idejük arra, hogy hosszadalmas bevásárlásokat bonyolítsanak le. Amennyiben Önnek is kevés kapacitása van, és szeretne egyszerűen hozzájutni a vegyszerekhez, ismerkedjen meg tisztítószer webshopunkkal!

rozsdamentes hulladékgyűjtő edénySokan próbálnak ugyan változtatni az életmódjukon annak érdekében, hogy minél kevesebb hulladékot termeljenek, és ennek meg is van az eredménye, azonban sajnos még mindig nagyon sok szemét keletkezik. A környezetünk tisztaságának megőrzése mindannyiunk feladata, ám ahhoz, hogy erre ösztönözzük az embereket, szükség van megfelelő mennyiségű, főleg rozsdamentes hulladékgyűjtő edény kihelyezésére.

Webáruház készítés