Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2024.05.02 12:53

Miért illenek a mosdóba a LOSDI folyékony szappan adagolók?

LOSDI higiéniai adagoló, losdi folyékonyszappan adagolóA LOSDI folyékony szappan adagolók minden mosdóba higiéniát visznek. A kézmosás is legyen tiszta, ne csak a kéz!

A kézmosás a hétköznapok része

A szappanozás minden kézmosás részét képezi, kezet mosni pedig naponta többször is kell. A kéz tisztaság az előfeltétele a betegségek elkerülésének, a járványok megfékezésének, az egészség megőrzésének. A kezünk az, amivel először érintkezünk szinte mindennel. A buszon kapaszkodunk, a zöldségek között válogatunk, kinyitjuk az ajtót az irodában, kezet fogunk egy új ismerőssel, tartjuk a poharunkat az étteremben stb.

A kezünkre a nap folyamán bacilusok, kosz, por és egyéb dolgok kerülnek, amik könnyen érintkezhetnek a nyálkahártyával és bejuthatnak a szervezetbe. Az immunrendszer erejétől függ, hogy mennyire tud ellenállni a betegségek, fertőzések okozta kihívásoknak. Rendszeres kézmosással ennek a kockázatát minimálisra lehet csökkenteni és egy sor kellemetlen tünettől megkímélni magunkat.

Mi az a folyékony szappan?

LOSDI higiéniai adagoló, losdi folyékonyszappan adagolóA hagyományos szappannal kezdődött minden. Ez a krémszappan, ami szilárd és vizes kézzel kell habzásra bírni, már elavultnak számít. A helyét szinte mindenhol átvette a szappanadagolóból csorgó folyékony vagy hab formában érkező szappan.

A szappanok között is vannak különbségek, azon túl, hogy habos vagy inkább folyékony az állaguk. A szappan eredeti célja az, hogy a használatával eltüntessük a kézről a szennyeződéseket. A szappan típusától függ, hogy a tisztításon kívül még mit tud nyújtani.

Egyes szappanok olyan intenzíven tisztítanak, hogy a kéz bőrét sem kímélik. Az ilyen termékek szárítják a bőrt, minél többet használják, annál inkább igénybe veszik a kezet. Léteznek hidratáló hatású, meggyőző tisztító erővel rendelkező szappanok is. A kímélő és bőrbarát ph tartalom mellett kellemes illattal és selymes állaggal is emelni tudják a kézmosás élményét. A 8-8,5 ph érték az ideális hatékonyság és kímélés szempontjából.

Milyen a jó szappan adagoló?

A hab vagy folyékony szappanhoz adagoló is tartozik. A kettő csak együtt tud hatékonyan működni, hiszen a szappannak tárolóra van szüksége, ahogyan az sem mindegy, hogy mekkora mennyiséget tudunk belőle venni egy alkalommal.

A szappan adagoló környezettudatos választás, mert meg lehet vele spórolni a flakonos szappanok használatával keletkezett műanyag hulladékot. A megfelelő kézszárítóval kombinálva további lépéseket lehet tenni azért, hogy a mindennapos higiénia ne követeljen túl nagy áldozatot a környezetre nézve.

A falra rögzíthető szappan adagolók nagy előnye, hogy nem kell nekik helyet biztosítani a mosdó felszínén. Helytakarékos megoldást jelentenek, ráadásul a külsejük is letisztult, ezáltal minden helyszínre jól illenek. Az adagolókat csak egyszer kell felszerelni, azután már csak az utántöltés marad, mint feladat. A szappan adagolók felnyitása, feltöltése folyékony szappannal és vissza zárása néhány perces munka csupán.

Mindennapos kézmosás LOSDI termékekkel

LOSDI higiéniai adagoló, losdi folyékonyszappan adagolóA szappan lehet szilárd, hab vagy folyékony típus is, az adagoló érzékelős vagy kézzel működtethető. A részletek fontosak, mert a tökéletes eredmény érdekében ezekre is ügyelni kell. A LOSDI higiéniai adagolókkal nem foghat mellé, mert a márka megbízható termékeire sokan esküsznek.

Használjon olyan eszközöket, amik a kézmosást egy magasabb szintre emelik! A higiénia feltételeinek biztosítása mindannyiunk érdeke, ezért ezen nem szabad spórolni.

Amennyiben a LOSDI termékek érdeklik, nézzen szét nálunk és tájékozódjon a kínálatunkról! Szívesen adunk további felvilágosítást a weboldalon közzétett elérhetőségeink egyikén!

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu