Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2023.05.10 11:24

Tökéletes kézhigiénia kéztörlőpapír adagolókkal

kéztörlőpapír adagolóA jól felszerelt mosdóból nem hiányzik a szappan adagoló, sem a kéztörlőpapír adagoló. Mindegyik a kézhigiénia betartásának az eszköze.

Kézhigiénia nélkül kész a baj

A kézhigiénia fontossága vitathatatlan, főleg a vírusok elleni harcban. A kézmosás elhanyagolása könnyen végzetes következményekkel járhat. Nem mindegy, hogy hányszor, mivel és hogyan mosunk kezet, ahogyan arra is figyelni kell, hogy mikor mossuk meg és kiegészítjük e fertőtlenítő használatával.

Amilyen egyszerű kezet mosni, olyan sokan nem törődnek vele, pedig saját és mások érdekében, mindenkinek jobban kellene foglalkoznia vele. A betegségeket okozó mikroorganizmusok két úton képesek a leggyorsabban terjedni. Az egyik a cseppfertőzés, a másik pedig az érintés, tehát a kezeken keresztül.

Egy nap leforgása alatt sok helyen megfordulunk. Utazunk tömegközlekedési eszközökön, a munkahelyen töltjük a munkaidőt, bevásárolunk, edzőtermet látogatunk, hivatalos ügyet intézünk az ügyfél szolgálatokon. Szinte mindenhol megérintünk valamit, amit előttünk már más is megfogott. Az érintéssel a kezünkre kerül a felületen megbújó kórokozók egy része, amit egyrészt továbbadunk, másrészt meg is betegíthetjük vele magunkat.

Mikor és hányszor kell kezet mosni?

A kézmosás minden evés előtt, mosdó használat után, orrfújás után, nyers ételek kezelése előtt és után, sebkezelés előtt és után, illetve állatok megérintését követően létfontosságú. Ebből következik, hogy a napi kézmosások száma attól függ, hogy hol járt és mit érintett meg valaki.

Mivel kell elvégezni a kézmosást?

kéztörlőpapír adagolóA legjobb a minőségi, adagolóból használható folyékony szappan, ami képes megakadályozni, hogy a kórokozók utat találjanak a szervezetbe. A kézmosás után következik a kezek szárazra törlése. Erre a célra a közös használatú kéztörlő már nem alkalmas, hiszen a kórokozók melegágya egy darab textil, amit mindenki megfogott. A papírtörlő ellenben már ideális választás.

A kéztörlésre kihelyezett papírmennyiség a törlőpapír adagolóból könnyen elérhető. Mindenki annyi papírt tud kivenni, amennyire szüksége van, anélkül, hogy a többi kéztörlőt össze kellene tapogatnia. Az adagolókból több típus is létezik. Meg tudunk különböztetni:

  • tekercses
  • hajtogatott
  • szenzoros
  • belső magos törlőpapír adagolókat

A kéztörlő előnyei

kéztörlőpapír adagolóA minden tekintetben praktikus adagolóknak könnyen tölthetőnek kell lenniük, valamint strapabírónak is. Az érintésmentes adagolás ma már alapvető elvárás minden mosdóban, legyen szó szappanról, fertőtlenítőről vagy papírtörlőről.

A kéztörlésnek egyrészt kényelmi oka van, mert nem kell víztől csöpögő kézzel elhagyni a mosdót, másrészt a helyes kézmosás utolsó lépése, amivel a teljes tisztaságot el lehet érni. A meleg levegős szárítással és a textil kéztörlővel összehasonlítva így lehet megszabadulni a kezeken található legtöbb baktériumtól. Az adagoló nem igényel áramot, a megfelelő, újrahasznosítható anyagú termékkel feltöltve pedig környezetbarát az alkalmazása is, csupán hulladékgyűjtőt kell kihelyezni a közvetlen közelében.

A tisztaság megteremtésének és a higiénia fenntartásának eszközeit megtalálja a minőségi márkás termékeket forgalmazó webáruházunkban. A takarítás és fertőtlenítés is eredményesebb lesz, ha ragaszkodik a gazdaságos, de hatékony termékek használatához. A mosdóhigiéniai adagolóktól a folyékony szappanokon át az ipari kéztisztítókig kedvező áron tud megrendelni online, a szükséges mennyiségben terméket. A vásárlók számára elérhető az ügyfél szolgálatunk, telefonon vagy üzenetben érdeklődjön kollégáinknál!

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu