Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2023.12.01 09:25

Clean Center tisztítószerek a firka mentes felületekért

Clean Center termékekA Clean Center tisztítószerek nem ismernek lehetetlent! A hagyományos szennyeződések mellett az extrém anyagokat is képesek eltüntetni.

Az épületek falain, a kerítéseken, aluljárókban vagy oszlopokon gyakran látni felfestett feliratokat, jeleket és mintákat. Ezeket a műveket többnyire egy bizonyos szubkultúrába sorolható fiatalok hagyják maguk után. A festékszóróval felfújt graffiti kisebb és egyszerűbb változata az alkoholos filctollal felrajzolt szöveg. A filc firkák gyakran csúfítják el oktatási intézmények, közintézmények felületeit.

Mi az a graffiti?

Mi falfirkának hívjuk a graffitit és a falakra festékszóróval pingált szimbólumokra és feliratokra, absztrakt formákra, karakterekre gondolunk. Eredetileg az USA-ból érkezik ez a szó, illetve fogalom. Egy kevésbé művészi változata a tag, amit alkoholos filccel rajzolnak fel kisebb kiterjedésű felületekre. Gyakran találkozni vele iskolai folyosók padjain, falakon, illetve klasszikus helynek számít a mosdók és wc-k fala, ajtaja is.

Miért kerül a falakra a graffiti?

Clean Center termékekA graffitizés egyszerre jelent lázadást és egy kívülállók számára szimpatikus önkifejezési formát. A célja lehet polgárpukkasztás, figyelemfelhívás is, de gyakran az alkotó jelet akar hagyni maga után, szeretne kitűnni más graffiti művészek közül stb.

Gyakran megjelenik a graffitikben politikai tartalom, kulturális üzenet is. Mostanra underground művészeti ággá nőtte ki magát és legálisan fújható felületeken mutathatják meg a képviselői, hogy mit tudnak.

Hogyan készül a graffiti?

Hagyományosa festékszóróval, illetve festékkel viszik fel a festéket közterületek falaira, metró szerelvények oldalára, épületekre, többnyire szabad téren. A tag jellegű művek alkoholos filctollakkal készülnek, többnyire beltéren. Ezeket a festékből készült műveket sajnos nem lehet teljesen és nyomtalanul eltüntetni.

Milyen módszerekkel lehet eltávolítani a graffitit?

Clean Center termékekAz alkoholos filc firkákkal borított felületek takarításához ajánljuk speciális tisztítószerünket, a Graffiti fantázianevet kapott terméket.  A szórófejjel ellátott flakonból csak a firkára kell fújni és ledörzsölni a nem kívánatos művészi megnyilvánulást. Fontos ügyelni arra, hogy csakis alkoholálló felületeken alkalmazható a tisztítószer, mert tönkreteszi az erre érzékeny anyagokat.

Jó hír, hogy most akciós áron tudja megrendelni a 750 milliliter kiszerelésű terméket. Érdemes belőle nagyobb készletet beszerezni, ha gyakran kell filc firkákat takarítani. A termék segítségével egyszerűbben vissza tudja adni a padok, falak eredeti külsejét. Speciális oldószerrel el tudja kerülni a felületek megrongálódását.

A Clean Center termékek használatával egy teljes épületet ragyogóan tisztává és természetesen higiénikussá tud varázsolni kívül és belül is. Az alkoholos filc firkák eltüntetése még csak egyetlen lépés. Mi gondoltunk az egyéb szennyeződésekre is. Minden felület letakarításához talál termékeket a márka kínálatában, a fertőtlenítőszerektől kezdve a  bútortisztítókon át a felmosószerekig. 

Az általános takarítószerek és az ipari tisztítószerek is szerepelnek a Clean Center termék portfóliójában. Egyszerűen csak ki kell választania, ami hiányzik a készletből és a kívánt mennyiségben megrendelni a webáruházunkból. Ezután már csak a futárunkat kell megvárnia, hogy kiszállítsa a csomagot.

Számíthat ránk, ha takarítási kihívással kell szembenéznie vagy csak szeretné megtartani a rendezett és tiszta környezetet. Bármilyen kérdése merül fel az online rendeléssel kapcsolatban, keresse bizalommal a kollégánkat üzenetben vagy telefonon!

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu