Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2023.10.27 13:17

A folyékony szappan adagoló kiválasztása

folyékony szappan adagolóFolyékony szappan adagolók minden igényre, kis és nagy forgalmú mosdókba. Keressen minket, biztosítson higiénikus, kényelmes körülményeket a kézmosáshoz! 

Egy folyékony szappan adagoló kiválasztása nem tűnik nagy ördöngösségnek, és ha tisztában vagyunk a különféle eszközök közötti alapvető különbségekkel, akkor valóban nem is az. De milyen különbségek lehetnek az egyes szappan adagolók között, és hogyan tudjuk kiválasztani az optimális készüléket? Az alábbiakban ebben segítünk. 

A kézi és automata adagolók dilemmája 

Régen, amíg a folyékony szappan nem volt elterjedt, mindenhol a hagyományos,. darabos szappan volt kihelyezve a mosdó szélére, jobb esetben egy műanyag tartóba. Ez nem volt sem higiénikus, sem üdítő látvány, ráadásul sokat kellett takarítani a területet. A folyékony szappan elterjedésével ma már nem kérdés, hogy mindenhol ezzel a típussal találkozhatunk, de megjelentek az automata adagolók is, amik viszont döntési helyzetbe hozzák a vásárlókat. 

Az automata adagolók előnye, hogy higiénikusabb megoldást biztosítanak, hiszen érintésmentesen működnek, ezzel megelőzve a keresztfertőzéseket, és persze kényelmesebb is a használatuk. A hátrányuk a magasabb beszerzési áruk, illetve a nagyobb meghibásodási kockázat. 

És ezzel tulajdonképpen el is mondtuk a kézi adagolók előnyeit: az alacsonyabb ár és a szinte nulla karbantartási igény teszi őket rendkívül vonzóvá. 

A folyékony vagy a habszappan a praktikusabb? 

folyékony szappan adagolóA habszappan előnye, hogy kisebb adag is elég belőle, így némileg csökkenthetők a költségek. A folyékony szappan szokásos dózisa 1 ml, míg a habosítotté 0,4 ml, bár némileg árnyalja a képet, hogy sokan a habszappant látva már alapból több adagot tesznek a kezükre. 

Itt kell megemlítenünk a fertőtlenítő szappanokat is, amikre az utóbbi években egyre nagyobb igény mutatkozott. Mivel ezek általában alkoholt is tartalmaznak, nem minden adagoló használható hozzájuk, ezért ilyen cél esetén erre külön figyelni kell. 

Műanyag és rozsdamentes adagolók: melyik éri meg? 

A válasz röviden az, hogy a felhasználási helytől függ. A műanyag fali szappan adagolók előnye, hogy nem kerülnek sokba, könnyebben pótolhatóak, viszont értelemszerűen az élettartamuk is rövidebb. A rozsdamentes verziók vandálbiztosak, kulccsal zárhatók, nehezen szerelhetőek le, hosszú éveken át kiszolgálják az igényeket. Megjelenésük is exkluzívabb, azonban az áruk is jóval magasabb, mint a műanyag társaiké. 

Ebben a kérdésben azt érdemes mérlegelni, hogy mekkora forgalmú mosdóba szánjuk az adagolót, illetve, hogy mennyi az esélye a vandalizmusnak. Egy irodaházba, ahol minimális, szinte nulla az esélye a szándékos károkozásnak, illetve nem várható hatalmas forgalom, általában megfelelőek a műanyag darabok is, azonban egy nyilvános mosdóba, ahol naponta több százan fordulnak meg, mindenképp a rozsdamentes verziókat ajánljuk. 

Mindkét esetben fontos, hogy megbízható gyártó termékét válasszuk, ugyanis a neves márkáknál már a műanyag adagolók is sokkal erősebb anyagból készülnek, míg a névtelen, olcsó adagolók valóban rövid időn belül cserére szorulnak majd

A megjelenésről: fontosabb, mint gondolná

folyékony szappan adagolóBár nem elsődleges, hogy hogy néz ki a szappan adagoló, nem szabad ezt sem figyelmen kívül hagyni, hiszen jelentősen befolyásolja majd az egész helyiség hangulatát, stílusát. Vannak egyszerű, letisztult, kifejezetten elegáns, sőt, egészen különleges megjelenésű készülékek is. Érdemes áttekinteni a választékot és olyan adagolót választani, ami külsőleg is illik a környezetébe. 

Ha folyékony szappan adagoló vásárlás előtt áll, a legjobb, ha hozzánk fordul! Széles kínálattal és kedvező árakkal várjuk webshopunkban. 

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu