Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2023.09.27 13:12

KIEHL ipari tisztítószer, ami nem hagyja cserben

KIEHL ipari tisztítószerSzeretné megtalálni a tökéletes ipari tisztítószert? Ajánljuk figyelmébe a KIEHL termékeit, amelyek megfelelnek a szakmai követelményeknek!

Ipari területre megbízható, professzionális tisztítószerekre van szükség

Az ipari területek sem képeznek kivételt a szennyeződések terén, sőt. A különböző részlegeknél sokkal gyakrabban van szükség takarításra, mert ellenkező esetben nem lennének megfelelő munkakörülmények, ami a munkavállaló és a vezetőség számára egyaránt kényelmetlenséget okoz.

Súlyos büntetésekkel is számolhatnak azok az üzemeltetők, akik nem fordítanak kellő figyelmet a környezet tisztaságára. Sok helyen egészségügyi kockázatok is felmerülhetnek amiatt, ha a higiéniához nem kellő figyelemmel viszonyulnak.

Ipari területeken nem elegendők a háztartási tisztítószerek, amelyek ilyenkor kifejezetten alulteljesítenek. Nem tudnak elbánni a makacs szennyeződésekkel, olajfoltokkal, ennél megbízhatóbb, professzionálisabb megoldásra van szükség.

Fontos ilyenkor figyelembe venni, hogy olyan készítmények kerüljenek kiválasztásra, amelyek nem okoznak kárt a berendezésekben, vagyis kíméletesen, mégis hatékonyan bánnak a felületekkel. Az ipari területeken roppant drága készülékek vannak, amelyeknek egy részét alapvetően nehéz, körülményes is lenne pótolni.

Nem kérdés, hogy ilyen elvárások mellett mindenképp ipari tisztítószerekre van szükség, amik kifejezetten ezen területek igényeihez lettek kifejlesztve. A kérdés már csak az, hogy a választékból melyik márkát érdemes választani?

KIEHL tisztítószerek, amik nem hagyják cserben

KIEHL ipari tisztítószerA KIEHL ipari tisztítószerek nagy népszerűségnek örvendenek a vállalkozások körében, nem véletlenül, hiszen valóban hatékonyak. Könnyedén felveszik a harcot a különböző típusú szennyeződésekkel. Nagyon egyszerűvé teszik a takarítás folyamatát, és emellett roppant megbízhatók, nem tesznek kárt a berendezésekben.

A KIEHL tisztítószerek kínálatában például olyan termék is elérhető, ami erőteljes szenny és zsíroldóhatással rendelkezik. A gépek karbantartásakor, bizonyos munkafolyamatok során rendkívül sok szennyeződés keletkezik. Ezeket mindenképp el kell távolítani, mert a fennmaradt maradványok akár még a gépek működését is negatívan befolyásolhatják.

Nagy előnye ennek a készítménynek, hogy bőrkímélő, ez a tulajdonság pedig kedvező az ipari tisztítószerek terén. A gyakori takarítás komoly sérüléseket is eredményezhet, az agresszív vegyszerek fájdalmas hólyagokat, repedéseket okozhatnak. A KIEHL termékeknél ettől nem kell tartani, bátran alkalmazhatók, kockázatok nélkül.

KIEHL ipari tisztítószer, különböző területekre

KIEHL ipari tisztítószerMivel a KIEHL termékei kiválóan teljesítenek, és elbánnak a különböző eredetű szennyeződésekkel, többféle területen is alkalmazhatók. Bárhol helyt állnak, ahol professzionális megoldásokra van szükség a takarításhoz a szennyeződések összetétele miatt.

Nagy előnyük a termékeknek, hogy többféle felülethez is kaphatók, így a magas fényű felületektől kezdve az üvegig szinte bármilyen anyaghoz megtalálja az ideális alternatívát a KIEHL-nél.

Ismerkedjen meg a KIEHL termékek választékával, tapasztalja meg a készítmények lenyűgöző erejét, és rendelje meg a kínálatunkból! Garantáljuk, hogy elégedett lesz a tisztítószerekkel, amelyekkel folyamatosan fenn tudja tartani a rendet és a tisztaságot a munkaterületen.

Nálunk kényelmesen, gyorsan juthat hozzá a megbízható márka termékeihez. Kiváló ajánlatokkal várjuk a vevőket. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu