Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2022.07.29 15:33

Tork szappanadagoló: ha fontos a maximális higiénia

Tork szappanadagolókTork szappanadagolók nem csak a nyilvános, irodai és közösségi mosdókban lehetnek hasznosak, de akár az otthonainkban is!

Tork szappanadagolókkal - illetve bármilyen szappanadagolóval - gyakran lehet találkozni a nyilvános helyeken, vagy közösségi terekben kialakított mosdókban. Ezek az eszközök jó szolgálatot tesznek a higiénia területén, hiszen a folyékony szappan lényegesen jobb megoldás, mint a hagyományos tömbszappan, különösen az olyan helyeken, ahol naponta akár több száz ember is megfordul. Rengetegen használnak az otthonukban is folyékony szappant, de többnyire kis méretű, a mosdó szélére helyezhető adagolókban, ami persze megoldás, ám nem feltétlenül a legjobb.

Tork szappanadagolók falra szerelhetőek, ami egyrészt helyet szabadít fel, másrészt lényegesen esztétikusabb is, mint a sokak által használt, kisebb szappanadagolók, ráadásul a méreteik okán jóval ritkábban kell feltölteni őket, ami kényelmesebbé teszi a használatot is. Mivel többféle méretben, illetve formatervvel készülnek, mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt, és akár műanyag, akár rozsdamentes acél változatban is beszerezhetőek. Ráadásul a Tork szappanadagolók között található szenzoros működésű változat is, azaz kézmosás előtt még csak hozzá sem kell érni semmihez, mégis megoldható a maximális higiénia.

Webáruházunkban természetesen nem csak a Tork szappanadagolók, de más, a higiéniához elengedhetetlen termékek is beszerezhetőek, így a folyékony szappan, a kéztörlő, illetve más adagolók is. Akár közösségi térbe, irodaházba, vendéglátóhelyre, vagy az otthonába szeretne higiéniai termékeket vásárolni, érdemes nálunk nézelődnie, hiszen termékeink minősége kiváló, az áruk pedig kedvező!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Tork szappanadagolók és egyéb higiéniai termékeink iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu