Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2023.06.22 13:59

A toalett papír adagoló, a méltatlanul lebecsült kiegészítő

Ipari wc papír adagolóToalett papír adagolók hatalmas választékban, kisebb és nagyobb forgalmú mosdókba. Keressen minket, szerelje fel a mellékhelyiséget korszerű kiegészítőkkel!

A mosók higiéniája mindenhol kiemelt figyelmet érdemel, hiszen ez az a terület, amit mindenki használ és ami sajnos könnyen szennyeződik. Alapvető fontosságú a rendszeres, alapos fertőtlenítés, a fogyóeszközök pótlása, de arra is oda kell figyelni, hogy a különféle kiegészítők is rendelkezésre álljanak, mint például a wc papír adagoló, a szappanadagoló vagy a kézszárító. 

A kiegészítők között gyakran méltatlanul merül feledésbe a toalett papír adagoló, pedig igenis fontos feladata van, és nagyban hozzájárul a mosdó higiéniájához, kényelmes használatához. Nézzük egy picit bővebben, hogyan célszerű kiválasztani az ideális toalett papír adagolót! 

Szempontok, melyeket érdemes figyelembe venni 

Toalett papír adagoló1. A nagy forgalom magasabb szintű higiéniát követel meg

Otthoni használatra tökéletes lehet a hagyományos wc papír tartó, azonban olyan mellékhelyiségekbe, amiket többen használnak, érdemes zárt rendszerű adagolót választani. Ebben higiénikusan elhelyezhető a papír, így a használó biztos lehet benne, hogy az tiszta, más nem érintette meg előtte nem tiszta kézzel. Ez fontos a keresztfertőzések elkerüléséhez.

Fontos, hogy a forgalomnak megfelelően legyen megválasztva a toalett papír adagoló, valamint praktikus az is, ha könnyen lehet ellenőrizni a töltöttséget. Ehhez ma már a legtöbb adagolón van egy kis szervizablak, amin keresztül egyszerűen ellenőrizhető, hogy szükség van-e utántöltésre. 

2. Megjelenés

Napjainkban igen változatos megjelenésű ipari wc papír adagolók közül válogathatunk, így garantált, hogy minden mosdóba lehet találni olyan modellt, ami kinézetében is odaillik. Praktikus és mutatós megoldás, ha egy márkától szerezzük be a komplett rendszert, így a wc papír adagolóhoz hasonló kinézetű lehet a szappan- és a kéztörlő adagoló is. 

3. Alapanyag

Léteznek műanyag és rozsdamente acél adagolók is. A műanyagok olcsóbbak, de kevésbé strapabíróak, míg az acélból készült termékek többe kerülnek, de az élettartamuk is hosszabb és a nagyobb forgalmú helyeken is megállják a helyüket. Vandalizmusnak kitett mosdókba mindenképp az acél adagolókat érdemes választani. 

Toalett papír adagolók a legkülönfélébb töltőanyagokhoz 

Kis- és nagytekercses adagolókkal találkozhatunk. Előbbiek értelemszerűen a kisebb forgalmú helyiségekben, például a céges irodai mosdókban, míg utóbbiak már inkább közintézményekben, bevásárlóközpontokban kapnak helyet. Legnépszerűbbek az egy és kéttekercses változatok, de léteznek három tekercses típusok is. 

A tekercses mellett meg kell említeni a hajtogatott papír adagolására alkalmas eszközöket is, melyeknek nagy előnye a kisebb fogyasztás. A darabonként kivehető papírból ugyanis általában nagyságrendekkel kevesebb fogy, mint a tekercses kiszerelésből, ami anyagilag is előnyös, de feltölteni is ritkábban kell.

 

Webshopunkban megtalálja a tökéletes ipari wc papír adagolót! 

Bármilyen eszközre van is szüksége, nálunk megtalálja az elképzeléseinek megfelelőt. Több márka termékeit forgalmazzuk, így igen változatos kínálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Akár irodába, bevásárlóközpontba, sport komplexumba vagy szórakozó helyre keresi az ideális adagolókat, érdemes hozzánk fordulnia! 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és korszerű, megbízható minőségű toalett papír adagolót szeretne vásárolni, rendeljen  kedvére webshopunkból! Ha további kérdése merült fel, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére! 

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu