Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

CleanCenter tisztítószerek

Főkategória >CleanCenter tisztítószerekClean center tisztítószerek: használjon minőségi termékeket a vendéglátóhely takarításhoz!

Clean center tisztítószerekA különböző vendéglátóhelyeken az egyik legfontosabb tényező a higiénia. Az üzemeltetőknek folyamatosan oda kell figyelniük a kifogástalan tisztaságra, hiszen minőségi étkeztetés nincs nélküle. A vendégek miatt is gondoskodni kell a rendről, higiéniáról, mert az emberek értelemszerűen szívesebben térnek be olyan étterembe, büfébe, ahol odafigyelnek a rendszeres takarításra. Az alapos és hatékony tisztításhoz mindenképp minőségi termékekre van szükség. Ha Ön is szeretne százszázalékos higiéniát teremteni vendéglátóegységében, ismerkedjen meg a Clean center tisztítószerekkel!

A Clean center tisztítószerek megbízható, színvonalas termékek, amiknek alkalmazásával tökéletes munkát végezhet a takarításkor. A kínálatban minden olyan tisztítószert megtalálhat, amikre szüksége lehet a mindennapokban az étterem rendbetételekor. A Clean center tisztítószerekkel a konyhában, mosdóban és a vendégfogadó részlegen egyaránt csodálatos tisztaságot varázsolhat. Nem csupán a hatósági követelményeknek tehet eleget, hanem a vendégek is szívesebben fognak betérni a helyre. A termékekkel a legapróbb részletekre is oda tud figyelni az éttermen belül. A Clean center tisztítószerek kínálatában több olyan termék is van, amik nagy kiszerelésben is megrendelhetők, így hosszú ideig rendelkezésre fog állni kellő mennyiségű takarítószer. Nálunk a márka termékeihez könnyedén hozzájuthat, ugyanis kényelmesen meg tudja rendelni a kiválasztott tételeket a webáruházunkból, így pedig rengeteg időt és energiát tud megspórolni. A Clean center tisztítószerek választékában az éttermek mellett szépségszalonok, közintézmények, iskolák, óvodák üzemeltetői is megtalálhatják a mindennapi tisztaság megőrzéséhez az ideális termékeket.

Fedezze fel a Clean center tisztítószerek kínálatát, és rendelje meg azokat a termékeket, amikre szüksége van a kifogástalan higiénia megteremtéséhez! A kedvező árakat garantáljuk. Amennyiben bővebb információkat szeretne megtudni a kiválasztott takarítószerekről, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu