Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2023.04.27 15:36

Élelmiszer biztonság a Kiehl ipari tisztítószereivel

kiehl tisztítószerAz élelmiszer biztonság megteremtése és fenntartása a Kiehl ipari tisztítószereivel kifogástalanul megvalósul. Takarítson és fertőtlenítsen Kiehl termékekkel!

Élelmiszerrel dolgozni óriási felelősséget jelent. Az élelmiszer olyan termék, amit emberek fogyasztanak, ezért számolni kell annak a hatásával is, amit a termék elfogyasztása gyakorol a vásárlókra, vendégekre. Az ételek az emberek közérzetére, egészségére is hatással vannak, ahogyan az ételekbe kerülő, egészségre káros anyagok is.

A higiénia fenntartása alapvető feltétel

Minden gyártónak, forgalmazónak, élelmiszerrel dolgozónak kötelessége betartani az élelmiszer higiéniára vonatkozó szabályokat. Amennyiben ennek nem tesz eleget egy cég, számolnia kell a nem egyszer súlyos következményekkel. Az élelmiszer higiénia szabályainak betartása az élelmiszer biztonság megteremtésének a feltétele, ami pedig a fogyasztóvédelmet támogatja.

Több tényezőre is ügyelni kell, ha élelmiszerről van szó, így gondosan meg kell tervezni az előkészítés, a gyártás, a tárolás, szállítás részleteit, de kiemelt figyelmet kap természetesen a tisztaság is. A takarításról, fertőtlenítésről, annak ellenőrzéséről gondosan naplót kell vezetni.

kiehl mosogatószer

Nem mindegy, hogy mit, hol és mivel takarítanak. A takarítószerek kiválasztása, használata és tárolása is szerepet játszik abban, hogy mennyire sikeresen tudják egy helyszínen megvalósítani az élelmiszer biztonságot. Az élelmiszer higiénia betartása minden egyes helyszínen ugyanolyan mértékben történjen meg.

A takarításhoz és a fertőtlenítéshez engedélyhez kötött termékeket szabad használni. Ilyen feltételnek felelnek meg a Kiehl tisztítószerek is. A minőségi, engedélyezett ipari tisztítószer beszerzése önmagában még csak egy ígéretes kezdet. A tökéletes élelmiszer higiéniához be kell tartani az előírt gyakorlatot, csak így lehet a környezet tisztaságát megőrizni.

Mire kell ügyelni, ha takarításról van szó?

  • meg kell szabadulni minden hulladéktól, oda nem illő anyagtól, mert azok káros mikrobák elszaporodását idézhetik elő.
  • takarítási tervet kell összeállítani, ami tartalmazza a takarítás alá vont területeket, a takarítás gyakoriságát, a tisztítószereket és azok használati módját, valamint a takarítás módszerét
  • a tisztaság szintjét tesztelni kell
  • a takarítóeszközöket lehetőség szerint egy adott helyhez kötve használják, elkerülve ezzel a többi helyiség szennyeződését  

Milyen elvárásokat támasztanak a korszerű takarítószerekkel szemben? Amellett, hogy a szabályok betartását lehetővé tévő termékekkel tudnak dolgozni az élelmiszeripar szereplői, egyéb szempontok is közrejátszanak a választásban. Egyre fontosabbá válik a gazdaságos használat, a takarítószerek takarékos alkalmazása is. A kevesebb tisztítószer nem jelenti a hatékonyság csökkenését. Egy termék minél több felületen legyen biztonságosan használható, ezzel is támogatva a költséghatékony és időhatékony munkát.

A higiéniát középpontba állító webáruházunkban mindent egyetlen helyen megtalál, ha takarításról és fertőtlenítésről van szó. A Kiehl mosogatószerektől a felülettisztításra alkalmas termékekig az összes tisztítószert forgalmazzuk, ami nélkülözhetetlen. Használja ki az online vásárlással járó előnyöket!

A webshopból nagy mennyiségben tud vásárolni ipari tisztítószereket gépi és kézi tisztításhoz. Garantált minőséget kap, ha a Kiehl mellett dönt és a higiénia miatt sem kell majd szégyenkeznie. A kollégáink minden kérdést megválaszolnak, nyugodtan lépjen kapcsolatba velük a honlapon közzétett elérhetőségek bármelyikén!

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu