Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2021.03.11 16:32

Kéztörlő tartó: kulturált megoldás a kéztörlők tárolásához!

Kéztörlő tartó, igényes kivitel, magas színvonal, gazdag, változatos kínálat, online rendelés, varázsoljon rendet a mosdóba!

Legyen szó oktatási vagy közintézményről, hivatalról, irodáról, mosdóikban gyakran kéztörlőket biztosítanak a kézmosáshoz. Egyes helyeken előfordul, hogy a kéztörlőket, megfelelő tartóeszköz hiányában az eredeti csomagolásukban helyezik ki. Ebben a formában sokszor nagyon nehéz kiszedni a papírtörlőket a csomagolásukból, nem ritka, hogy elég hamar komoly rendetlenség alakul ki a mosdó körül. Ez igencsak lehangoló látványt nyújthat, ráadásul ebben a formában meglehetősen nehéz fenntartani a rendet a mosdóban. Amennyiben Ön szeretne folyamatosan kulturált körülményeket biztosítani a helyiségben,válassza a kéztörlő tartókat!

A kínálatunkban megtalálható kéztörlő adagolók, tartók felhasználásával nem jelenthet kihívást megőrizni a szép és igényes összképet a mosdóban. A praktikus eszközökkel kulturált formában helyezheti ki kéztörlőket, és elkerülheti, hogy a használat közben felfordulás alakuljon ki. A kéztörlő tartókkal sokkal kényelmesebb és egyszerűbb a papírtörlők tárolása. Nem érheti őket víz, egyéb külső tényező. Az eszközök gazdaságos megoldást kínálnak az adagolással kapcsolatban, így még anyagi szempontból is jól járhat. Hosszú éveken át számíthat a praktikus eszközre. A kínálatunkban többféle kéztörlő adagolót, tartót találhat, választékunk rendkívül változatos, ahonnan mindenki beszerezheti a számára legideálisabb terméket. A kiválasztott eszközt könnyedén megrendelheti az online áruházból. 

Fedezze fel a kéztörlő tartók, adagolók kínálatát, és vásárolja meg webshopunkból az elvárásoknak megfelelő típust! Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a kiválasztott termékkel. Érdemes körbenézni a választékban, mert sok más praktikus higiéniai eszközt is kínálunk, amik jól jöhetnek a mosdóba. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu