Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2021.06.08 15:01

KIEHL ipari tisztítószerek: hatékonyság és környezetvédelem

KIEHL ipari tisztítószerek széles választékban, kiváló minőségben és kedvező áron - ha fontos a makulátlan tisztaság.

KIEHL ipari tisztítószerek az azonos nevű német gyártó méltán elismert termékei, melyek hatékonyak, sokoldalúak, széles felhasználási lehetőségeket kínálnak, emellett napjaink legégetőbb problémájára, a környezet károsodására is reflektálnak: a KIEHL ipari tisztítószerek segítségével a természetet óvva lehetséges a tökéletes, makulátlan tisztaság elérése.

KIEHL ipari tisztítószerek között megtalálhatóak a különféle szennyeződések egyszerű és gyors eltávolítására szolgáló készítmények, melyek többféle felületen is alkalmazhatóak. Az üzemi és éttermi konyhákban, de akár az otthonokban is alkalmazható mosogató- és zsíroldószerek, az üvegfelületek zsír és pormentességét lehetővé tevő szerek, a padlótisztítók és -ápolók, az irodai asztalok felületét könnyedén megtisztító készítmények, vagy a fémtisztítószerek mellett az olyan, mindennaposnak tűnő termékek is megtalálhatóak a KIEHL ipari tisztítószerek csoportjában, mint amilyen az illatosító koncentrátum.

KIEHL ipari tisztítószerek a háztartási mennyiségeknél jóval nagyobb kiszerelésben kerülnek forgalomba, ami a felhasználási célterületnek köszönhető, emellett a legtöbbjük koncentrátum is, tehát igen gazdaságosak. Éppen ezért nem feltétlenül kell kizárólagosan az ipari használatra gondolni a megvásárlásuk kapcsán, hanem érdemes lehet a nagyobb mennyiségeket, illetve koncentrátumokat otthonra is beszerezni, hiszen így akár évekre is ellátható a háztartás a szükséges tisztítószerekkel, melyek nem károsítják a környezetet és az ingatlanban élők egészségét sem.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a KIEHL ipari tisztítószerek iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válassza ki a szükséges készítményeket, majd rendelje meg őket mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu