Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2021.08.02 10:10

Fertőtlenítő mosogatószer: higiénia a konyhában is

fertőtlenítő mosogatószerFertőtlenítő mosogatószerek széles választékban, többféle kiszerelésben, kiváló minőségben és elérhető áron - higiénikus tisztaság minden mosogatásnál!

A higiénia az élet minden területén elengedhetetlen, különösen napjainkban, de a konyhában kiemelten fontos. Az evőeszközök, tányérok, poharak és edények maximális, baktérium- és vírusmentes tisztasága különösen lényeges a vendéglátóiparban, így az éttermekben és más, ételek és italok fogyasztását lehetővé tevő egységekben, de természetesen az otthonokban is alapvetőnek mondható. A hagyományos mosogatószerek ugyan kiválóan tisztítanak, de a baktériumokat és vírusokat nem mindig és nem 100%-ban pusztítják el - ahhoz, hogy a tisztaság maximális lehessen, fertőtlenítő mosogatószerre van szükség.

fertőtlenítő mosogatószerek azonban különböző hatékonyságúak, és nem mindegyik éri el azt az elvárt, maximális fertőtlenítő hatást, amit elvárnánk tőle, éppen ezért fontos, hogy vásárlás előtt alaposan tájékozódjunk az adott termékről. Az ilyen típusú vegyszerek esetében mindig megadják a hatékonyság szintjét, amelyet a legtöbbször tesztekkel is alátámasztanak. Fontos, hogy ha a higiéniát tartjuk a szemünk előtt, kizárólag olyan fertőtlenítő mosogatószert vásároljunk meg, amely megbízható és hatékony, ám az árat se felejtsük ki a mérlegelendő tényezők közül.

Amennyiben valóban hatékony fertőtlenítő mosogatószert szeretne vásárolni, érdemes megtekintenie kínálatunkat, melyben többféle gyártó többféle termékét kínáljuk. Ami a mennyiségeket illeti, fertőtlenítő mosogatószereink 1, 5 és 22 literes kiszerelésben vásárolhatóak meg. A minőségük minden esetben kiváló, az áruk pedig kedvező, tehát akár otthonra, akár vendéglátóipari egysége számára keres hatékony mosogatószert, érdemes nálunk vásárolnia!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a fertőtlenítő mosogatószerek iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu