Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2023.01.24 13:33

Clean Center tisztítószerek: hatékonyság minden területen

Clean Center tisztítószerekA Clean Center tisztítószerek a maximális hatékonyságot biztosítják a takarítás során, legyen szó irodaházról, vendéglátóhelyről, vagy az otthonunkról!

A takarítás mindenhol fontos: a vendéglátóegységekben, a kórházakban, az oktatási intézményekben, vagy épp az otthonainkban. A hatékonyság azonban nem csak azokon múlik, akik a takarítást végzik, hanem az általuk használt tisztítószereken is. A Clean Center tisztítószerek nem csupán a makulátlan tisztaságot garantálják, de az áruk is kifejezetten kedvező, és nagy kiszerelésben is megvásárolhatóak.

A Clean Center termékek népszerűek, hiszen ideális megoldást nyújtanak minden olyan helyen, ahol sokan megfordulnak nap, mint nap. A Clean Center tisztítószerekkel egyszerű a takarítás, és sokkal könnyebb megőrizni a higiéniát is, mint más termékekkel. A nagyobb kiszerelés alapján úgy tűnhet, hogy ezeket a tisztítószereket főként cégek számára ajánljuk, ám érdemes lehet otthonra is beszerezni őket, már csak a hatékonyságuk miatt is, ám azt is hozzá kell tennünk: nagyobb kiszerelésben minden, így a Clean Center tisztítószerek is olcsóbbak, ráadásul akár évekig is kitarthatnak!

A Clean Center tisztítószerek között minden megtalálható, amire a takarításhoz szükség lehet: a kézi és gépi mosogatószerek, a fertőtlenítőszerek, a felmosószerek, a bútorok tisztításához használatos termékek, a zsíroldók, a különféle szennyeződések eltávolítására szolgáló, speciális tisztítószerek, a kézfertőtlenítők, a vízkőoldók, a lefolyótisztítók, a rozsdamentes acélból, illetve ezüstből készült tárgyak tisztítására szolgáló szerek, az ablaktisztítók, a kárpittisztító szerek, a légfrissítők és az illatosítók is, a sor pedig korántsem teljes!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Clean Center tisztítószerek iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu