Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2021.12.15 12:59

Tork toalett papír: minőségi, higiénikus megoldás mindenhova

Tork toalett papírTork toalett papír megbízható webshopból, kedvező áron, nagy választékban kapható! Forduljon hozzánk, és biztosítson higiénikus körülményeket dolgozóinak!

A higiénikus, rendezett mellékhelyiségek mindenhol fontosak, ez alól a munkahelyek sem jelentenek kivételt. Szerencsére számtalan olyan eszköz, termék van, amiknek a használatával nem nehéz ideálissá és a dolgozók számára kényelmesen használhatóvá varázsolni a mosdókat. Az itt használatos eszközök kiválasztását nem szabad elkapkodni. Annak, aki a tökéletes megoldást szeretné biztosítani kollégái számára, érdemes a Tork toalett papírok mellett döntenie. 

Tork toalett papírok puhák, nem bántják, nem dörzsölik ki a bőrt, így a használatuk kényelmes és higiénikus. Utóbbi érdekében fontos szempont a vastagság is, hiszen senki sem szereti, amikor kiszakad vagy átázik a papír. Sajnos gyakran találkozni olyan termékekkel, amik nehezen téphetőek, a tekercsen belül a lapok nincsenek megfelelően perforálva, így máshol szakadnak és sok kellemetlenséget okoznak. A Tork wc papírok gyártásánál azonban kiemelt figyelmet fordítanak a kényelmes használhatóságra, így nem fordulhatnak elő hasonló esetek. 

Sokan gondolják úgy, hogy toalett papírból nem érdemes magas minőségűt vásárolni, de a tapasztalatunk azt mutatja, hogy aki mégis egyszer kipróbálja, az utána ragaszkodik hozzá. A silány minőségű termékek többsége csupán egyrétegű, így sokkal többet kell belőlük használni, emiatt hosszú távon számolva anyagilag sem éri meg mellettük dönteni. A Torw wc papírokból a többrétegűségnek és a magas minőségnek köszönhetően azonban valóban csak annyi fogy, amennyire feltétlenül szükség van. Cégünk nagy választékban, megfizethető áron biztosítja őket, érdemes hozzánk fordulni értük. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Tork toalett papírok iránt, ne habozzon, keressen minket bizalommal, és rendeljen belőlük kedvére! Ha további kérdése merült fel vagy segítségre van szüksége a vásárlás lebonyolításához, forduljon bátran munkatársainkhoz, szívesen állnak rendelkezésére! 

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu