Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2021.06.15 10:45

TORK kéztörlők, törlőpapírok, folyékony szappan online rendeléssel!

TORK kéztörlőkTORK kéztörlők, törlőpapírok, folyékony szappan, minőségi termékek, online rendeléssel, kedvező áron, ideális választás az irodába!

Ahogy otthon, úgy a munkahelyeken is fontos a tisztaság, azonban bizonyos tisztítószerek, kézmosó szappanok beszerzése komoly kihívást jelenthet egyes vevőknek. A választékban nem mindenki igazodik ki, arra pedig nincs igazán kapacitás, hogy hosszasan nézelődjenek a boltok kínálatában, az ideális termékek után kutatva. Amennyiben Önnek is tanácsra lenne szüksége a gyors vásárlás érdekében, ajánljuk figyelmébe a TORK higiéniai termékeket!

A TORK márka kiváló termékeket biztosít a munkahelyek számára is. A TORK kéztörlők magas színvonalat képviselnek, amik ideális alternatívát kínálnak a kézmosás utáni szárításhoz. Nem szakadnak könnyedén, gyorsan megszárítják a kezeket, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a megrendelt árucikkekkel. A TORK kéztörlőket gazdaságos kiszerelésben kínáljuk a vevőknek. A TORK törlőpapírokat is érdemes beszereznie az irodába, hiszen bármikor előfordulhat, hogy például valamilyen folyadék kiömlik az íróasztalra vagy a közös étkezőben található pultra. Ilyenkor jól jön egy minőségi törlőpapír, amivel gyorsan, kényelmesen fel lehet törölni a kávét, teát, egyéb italt. Ha a mosdóba szeretne folyékony szappant is vásárolni, a TORK választékában ezt is elérheti. A TORK folyékony szappanok szintén nem okoznak csalódást. A kínálatban többféle termékkel is találkozhat, így könnyedén ki tudja választani az igényeknek megfelelőt.

TORK folyékony szappanokat, kéztörlőket, törlőpapírokat, egyéb termékeket egyszerűen megrendelheti az online áruházunkból. Rengeteg időt, energiát spórolhat meg velünk. Az ügyfelek hosszú távon számíthatnak ránk, így, ha bármelyik árucikkből kifogyna, a jövőben könnyedén tudja pótolni azt. Áraink kedvezőek, folyamatos akciókkal várjuk a vásárlókat, ezért anyagi szempontból is megéri tőlünk rendelni. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu