Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2020.12.15 12:41

CleanCenter tisztítószerekkel patyolat tisztaság lesz a konyhában!

CleanCenter tisztítószerekCleanCenter tisztítószerek hatékonyan tisztítanak, fertőtlenítenek, könnyedén megbirkóznak még a legmakacsabb szennyeződésekkel is. Az emberek többsége mindenhol szereti és igényli a tisztaságot, de az étkezésre, illetve az ételek készítésére használt helyiségekben ez még fontosabb követelmény. Természetesen itt gondolni kell nem csak a saját konyhánkra, hanem az éttermek, szállodák, iskolák vagy épp a kórházak konyháira is.

Ezeken a területeken a leghatékonyabb eszközöket kell bevetni, és alaposan, rendszeresen kell takarítani. Annak, aki a maximális tisztaságra és higiéniára törekszik, ajánljuk a CleanCenter tisztítószereket. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy mi mindent érdemes róluk tudni!

CleanCenter tisztítószerek hazánk vezető termékei közé tartoznak. Számtalan vendéglátó egységben használják őket hosszú évek óta, a takarítás minden terén. A széles választékban szinte mindenre találhatunk megoldást: a CleanCenter mosogatószerek között például kézi és gépi felhasználású termékek is vannak, de a teljesség igénye nélkül létezik kárpittisztító, lefolyótisztító, súrolószer, graffiti eltávolító, felmosószer és nem szabad megfeledkezni a CleanCenter fertőtlenítőszerekről sem. A fertőtlenítőszerek terén is hatalmas a választék: kézen, padlón, mosogatógépben és a szanitereken használható termékeket is találunk közöttük. A CleanCenter tisztítószerek a leghatékonyabbak közé tartoznak, így velük a takarítás minden eddiginél gyorsabb és egyszerűbb, súrolás nélkül eltávolíthatjuk még a legmakacsabb szennyeződéseket is. Cégünk kínálatából kedvező áron megrendelhetőek, rövid szállítási határidővel. Webshopunk használata egyszerű, a vásárlás néhány perc alatt lebonyolítható. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és úgy döntött, hogy kipróbálja a CleanCenter tisztítószereket, rendeljen bátran tőlünk! Ha bővebb információt szeretne kérni vagy kérdése merült fel a vásárlás menetével kapcsolatban, keressen minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen segítünk mindenben! 

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu