Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2020.09.03 12:10

Kézfertőtlenítő szerekkel jelentős mértékben csökkentheti az egészségügy kockázatokat!

kézfertőtlenítő szerA baktériumok, vírusok folyamatosan jelen vannak a mindennapokban, az emberek bárhol találkozhatnak velük. Ahhoz, hogy a kórokozók okozta egészségügyi kockázatokat mérsékelni lehessen, kiemelt figyelmet kell fordítani a higiénia biztosítására, megőrzésére. A kialakult helyzet miatt most kifejezetten fontos ezzel foglalkozni.

A takarítás mellett a személyi higiéniára is adni kell, amihez mostanában nélkülözhetetlenek a kézfertőtlenítő szerek. Az emberek közül sokan nem is sejtik, hogy már egy kézfogással tovább lehet adni fertőzéseket, a kézmosásra pedig nem mindig van lehetőség. Ilyenkor jól jön a kézfertőtlenítő szer, hiszen ez esetben ahhoz, hogy az ember letisztítsa a kezét, nincs szükség vízre, szappanra. A vásárlók kínálatunkban többféle kézfertőtlenítőt is találhatnak, így nem jelenthet gondot intézményükben, irodájukban biztosítani a termékeket!

Választékunkból megbízható, színvonalas kézfertőtlenítő szereket rendelhet, amikkel jelentős mértékben csökkentheti az egészségügyi kockázatokat. Ez mindenki érdekeit szolgálja, hiszen a fertőzések nem terjedhetnek tovább, így a területen dolgozók vagy ügyfelei biztonságban érezhetik magukat. A kínálatban a kézmosáshoz is biztosítunk kifejezetten fertőtlenítő hatású folyékony és habszappanokat is. A termékeket gazdaságos kiszerelésben tudja megrendelni webáruházunkból, így nálunk akár még spórolhat is a vásárláskor. A minőségi termékeket bármikor, bárhonnan beszerezheti tőlünk. Folyamatosan elérhetők vagyunk, ránk hosszú távon számíthatnak a vevők, így, ha kifogyna a készlet, könnyedén pótolhatja webshopunkból. Érdemes körbenézni nálunk, mert nagyon sok praktikus higiéniai terméket, fertőtlenítő szert kínálunk a takarításhoz.

A kézfertőtlenítőkre óriási szükség van szinte mindenhol: rendelje meg Ön is mihamarabb a kiválasztott termékeket, és gondoskodjon az emberek egészségéről a környezetében! Ha bővebb információkra lenne szüksége, bátran keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu