Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2022.08.22 13:57

Kéztörlő papír adagolókkal a kényelmes és higiénikus mosdóhasználatért

Kéztörlő papír adagolók széles választékban, megfizethető áron, megbízható webshopból, rövid szállítási határidővel! Válogasson kedvére termékeink között!

Egy munkahelyi mosdó sok szempontból különbözik az otthoni WC-től, ezért a tervezése során is más szempontokat kell figyelembe venni. Otthon például egyértelműen törölközőt használunk a kéz szárazra törléséhez, de egy munkahelyen ez se nem praktikus, se nem higiénikus. A törölköző helyett az automata szárító berendezések és a kéztörlő papír adagolók közül válogathatunk. 

A kézszárítónak és a kéztörlő papír adagolóknak is megvan a jellemző felhasználási helye, illetve preferálói. Kétségtelen, hogy mindkét típusnak vannak előnyei, azonban az is biztos, hogyha gyors, kényelmes és higiénikus megoldást szeretnénk biztosítani, akkor a kéztörlő papír adagolók nyújtanak ideális megoldást. Ezek nagy előnye, hogy használatuk rendkívül gyors. Két-három darab papírt letépve, néhány másodperc alatt higiénikus módon szárazzá törölhető a kéz. Ráadásul, a kézszárító berendezésekkel ellentétben nem szükséges hozzájuk áram sem, csupán arra kell figyelni, hogy a papírt pótoljuk. Ez napjainkban, a gyorsan növekvő energiaárak mellett fontos kérdés, hiszen mindenki próbál spórolni. A kéztörlő papír adagolóknak ráadásul a beszerzési ára is sokkal kedvezőbb, főleg a korszerű, gyors szárítást biztosító szárító berendezésekéhez képest. 

Cégünk kéztörlő papír adagolók széles választékával várja ügyfeleit. Webshopunkban a kínálat gyorsan áttekinthető, a kiválasztott termék pedig néhány kattintással megrendelhető. Kedvező áron kínálunk műanyagból és alumíniumból készült, automata, illetve tekercses kéztörlő papír adagolókat is. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a kéztörlő papír adagolók iránt, nézzen körül nálunk és rendeljen kedvére! Ha kérdése merült fel a termékekkel kapcsolatban vagy segítségre van szüksége a vásárlás lebonyolításához, keresse bizalommal munkatársainkat, készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén! 

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu