Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2021.10.01 11:05

Papírtörlő adagolóval a tiszta, higiénikus kezekért

Papírtörlő adagolóvalPapírtörlő adagolóval higiénikus körülményeket teremthet a mosdóban. Keressen minket bizalommal Ön is könnyen kezelhető, mutatós, kedvező árú termékekért!

Az ember bárhol van, szereti, ha higiénikus körülmények várják mindenütt, még a mosdóban is. Ehhez elengedhetetlen a rendszeres takarítás, fertőtlenítés, de persze szükség van bizonyos eszközök beszerzésére is, amikkel megalapozhatjuk a rendezettséget és a tisztaságot. Ezek közé tartozik a papírtörlő adagoló is. 

Általánosságban elmondható, hogy a kézszárításnak az egyszerhasználatos papírtörlő alkalmazása higiénikusabb módját jelenti, mint a levegős kézszárító gép. Vannak olyan gépek, ami tisztított levegőt fújnak a kézre, azonban ezeknek a beszerzési ára általában igen magas, és a működtetésük sem gazdaságos. Költséghatékonyabb, ha a papír mellett döntünk és beszerzünk hozzá egy mutatós papírtörlő adagolót. A papírtörlő adagoló használatával rendkívül gyorsan szárazzá varázsolhatjuk a kezünket. Az esetek többségében elegendő, ha két-három papírt veszünk ki belőle, amelyekkel pár mozdulattal, szinte egy-két másodperc alatt megtörölközhetünk. A kéztörlő papír adagoló érintésmentes, így maximálisan higiénikus. Érdemes a mosdó melletti falra szerelni, lehetőleg közel a mosdókagylóhoz, hogy kézmosás után is csöpögésmentesen elérhető legyen. Sokan tartanak attól, hogy a papírtörlő adagolót gyakran kell újratölteni, és emiatt döntenek inkább az elektromos kézszárítók mellett, azonban egy megfelelően kialakított rendszerrel ez nem jelenthet problémát, hiszen a mosdó takarításáról mindenképpen rendszeresen gondoskodni kell. 

Webshopunkban többféle mosdóhigiéniai adagoló kapható, köztük nagy választékban kínálunk papírtörlő adagolókat is. Amennyiben felkeltettük irántuk az érdeklődését, tekintse meg kínálatunkat, és vásároljon kedvére! Ha kérdése merült fel termékeinkkel vagy a vásárlás lebonyolításával kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen állnak rendelkezésére! 

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu