Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2023.12.29 11:14

Tisztítószer webáruházunk termékei iroda takarításhoz ideálisak

tisztítószer webáruházA tisztítószer webáruházunkban minden megtalálható, ami az iroda takarításához alapvető eszköznek számít.

A munkahelyekkel kapcsolatban gyakran hangzik el az a kijelentés, hogy olyanok, mintha a második otthonok lennének. Ez igaz is, mert hagyományosan ott töltik a napjuk nagy részét a munkavállalók. Az otthoni munkavégzés megjelenése ellenére, az irodai munkavégzés nem szűnt meg, csupán egyes területeken háttérbe szorult.

Munka és tisztaság egy helyen

Az irodában kiemelkedően fontos a tiszta környezet megtartása, mert kisebb vagy nagyobb létszámban reggeltől délutánig dolgoznak egymással összezárva a kollégák. A zárt terű irodákban ötször annyi baktérium található, mint azokban, ahol csupán páran dolgoznak egy szobában. A fertőzésveszély ráadásul a téli hónapok alatt megnövekszik. A tél időszaka alatt a vírusok ideje jön el, amikor a száraz, hideg levegőben életképesebbekké válnak és könnyebben is terjednek.

A modern irodák, ahol egyterű kialakítás jellemző, a legnagyobb veszélyt jelentik az ott dolgozókra. A levegőben terjedő vírusok, baktériumok ugyanis ilyen helyen sokkal könnyebben tudnak egyik emberről a másikra átjutni. A kilincsek, billentyűzetek, egerek, fülhallgatók, na és a mobiltelefonok bizony nyüzsögnek a bacilusoktól.

A higiénia a jó közérzet előfeltétele

tisztítószer webáruházAz iroda takarításban alapvető szintnek számít a rendszeres takarítás elvégzése. Az erre szerződtetett takarító brigádnak az a feladata, hogy az általános tevékenységeket maradéktalanul kivitelezze.

Az általános takarításba beletartozik a közös terek tisztítása a mosdóktól a konyhán át az irodahelyiségekig és a folyosók, lépcsőházak területéig. A megannyi, közösen használt tárgy, a felületek, amikhez mindenki hozzáér, újabb fertőzésforrást jelentenek.

Annak érdekében, hogy ne az iroda legyen az a hely, ahol a kollégák a legkönnyebben megbetegedhetnek, gondoskodni kell az iroda takarításról. A tervezetten történő takarítást, a megfelelő technológia és termékek segítségével, ellenőrzötten kell elvégezni.

Milyen gyakran kell takarítást végezni?

A kisebb forgalmú helyeken, ahol kevesebben töltenek időt egy nap a munkával, elegendő lehet a hetente végzett, két, három alkalommal történő takarítás. A nagyobb irodaházakban, zsúfolt munkahelyeken a napi szintű takarítás sem jelent túl nagy gyakoriságot.

Nem maradhat ki az asztalok, billentyűzetek, kilincsek, kapcsolók letisztítása, a porszívózás, felmosás, a szaniterek takarítása. A szemetesek ürítése, a szellőztetés és a mosogatás is az általános munkafeladatok részét képezik.

tisztítószer webáruházA mikor? kérdésében az ügyfél igényei mérvadóak, takarítani lehet munkaidőn kívül és munkaidő alatt is. A naponta használatban lévő felületek megtisztítása mellett a nagytakarításra, illetve a fertőtlenítő takarításra is időt kell hagyni alkalmanként. A nagytakarításra néhány havonta kerülhet sor, a fertőtlenítés pedig kiegészítő szolgáltatásként igényelhető, hiszen a takarítást nem helyettesíti.

A cél tehát az, hogy a munkahelyhez és az ott dolgozók számához, munkaidejéhez mérten megvalósítható legyen a takarítás. A szolgáltatás egészségügyileg, közérzeti szempontból is kielégítő eredménnyel járjon.

A tisztítószer webshopunkból szerezze be a felmosókocsit, kéztisztítókat, gumikesztyűket vagy törlőpapírokat! Minden termék egy helyen, kedvező áron és rövid beszerezési idővel megvásárolható. Ne hagyja, hogy az irodai terekben eluralkodjon a kosz és megnövekedjen a fertőzésveszély! A tisztaság és a higiénia együttesen fenntartható következetes és rendszeres takarítással, illetve fertőtlenítéssel.

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu