Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

TORK higiéniai termékek

Főkategória >TORK higiéniai termékekTork higiéniai termékek – a mellékhelyiségek alapvető eszközei

Tork higiéniai termékekEgy vendéglátóhely mosdójába betérve könnyű levonni a következtetéseket az adott hely színvonalára vonatkozóan, és sokan így mérik fel, hogy hová is tévedtek be. Sok helyen még a szappan is hiányzik, míg máshol teljes körű a kiszolgálás ebben a tekintetben is: szappanadagoló, kéztörlő, sőt, akár WC ülőke takaró is található. Nyilvánvaló, hogy ez utóbbi lényegesen kedvezőbb, és ez a visszatérő vendégek számában is megmutatkozik, ha tehát olyan vendéglátóhelyet szeretnénk üzemeltetni, ami sikeres és nagy forgalmat bonyolít, érdemes beszerezni Tork higiéniai termékeket.

A kínálatunkban szereplő Tork higiéniai termékek között Ön is megtalálhatja azokat, amelyekkel emelheti vállalkozása színvonalát! Vásároljon a mellékhelyiségekbe szappanadagolókat, kéztörlő-adagolókat, illatosítókat és egyéb termékeket, amelyekre szükség van az igényes kialakítás érdekében!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, tekintse meg Tork higiéniai termékeinket, válasszon, majd rendeljen egyszerűen, néhány kattintással! Ha kérdése lenne termékeinkről, vagy a rendelés menetéről, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu