Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2024.01.17 10:05

A Tork folyékonyszappan adagolókról: szenzoros vagy hagyományos?

Tork folyékony szappan adagolóA Tork folyékonyszappan adagolók között hagyományos és szenzoros készülékek is találhatóak. Nézzük, mikor melyik típust érdemes választani és miért! 

A higiénia mindenhol fontos, és ennek érdekében mindenhol biztosítani kell lehetőséget a szappanos kézmosásra. Ehhez otthoni használatra a legelterjedtebbek a folyékony szappanok, melyekhez a legkülönfélébb, szebbnél szebb tartók közül válogathatunk. De mi a helyzet a nyilvános, a munkahelyi vagy a közforgalmú mosdók esetében? 

Ezekben is szinte mindenhol folyékony szappan szolgálja a higiéniát, azonban az ilyen helyekre készült adagolók merőben különböznek az otthoni használatra alkalmas daraboktól. A legnépszerűbbek közé tartoznak a Tork folyékonyszappan adagolók, azonban a széles kínálatból nem is olyan egyszerű választani, mint azt az ember elsőre gondolná. Az egyik nagy kérdés mindig az, hogy hagyományos, vagy korszerű, szenzorosan működő verziót válasszunk. 

Hagyományos működésű szappan adagolók az átlagos higiéniához 

Tork folyékony szappan adagolóBár az automata szappanadagolók egyre elterjedtebbek, a hagyományos változatoknak is még mindig megvan a létjogosultságuk. Ezek a típusok tökéletesen megfelelőek olyan helyekre, ahol általános szintű higiéniára van szükség, és ahol fontos a minél alacsonyabb beszerzési ár is. 

A hagyományos szappanadagolóknak két típusa ismert: a nyomógombos és a könyökkaros. A különbség csupán az adagolás módjában és a külső megjelenésben van, de mindkettő megbízható megoldást nyújt. Ajánljuk őket irodaházak, bevásárlóközpontok, sportközpontok, nyilvános helyek, közintézmények részére. 

Ahol maximális higiéniára van szükség, ott az automata szappanadagoló a legjobb választás! 

Az automata, vagy szenzoros szappanadagoló, ahogyan a nevében is benne van, a mozgást érzékelve lép működésbe és automatikusan egy kézmosáshoz szükséges mennyiségű szappant adagol az alá helyezett kézre. Ez nem csak kényelmes, hanem higiénikusabb is, hiszen nem kell hozzáérni az adagolóhoz

A nyomógombos verzióknál elkerülhetetlen, hogy a nyomógomb - vagy a könyökkar - szennyeződjön, és ez a probléma még kellemetlenebbé válik, ha az adagolóból éppen kifogyott a szappan is. A szenzoros adagolók használatával elkerülhetjük, hogy a kéz még koszosabbá váljon, így megelőzhetjük a keresztfertőződéseket. Ezen adagolók egyetlen hátrányaként az áruk említhető, ami sajnos egyértelműen magasabb, mint a nyomógombos társaiké.

Az automata szappanadagolók bárhol megállják a helyüket, de kiemelten ajánljuk őket olyan helyekre, ahol elengedhetetlen a maximális higiénia. Ilyenek például az egészségügyi intézmények, az idős otthonok, a gyógyszertárak, a laboratóriumok vagy akár a vendéglátó egységek. 

Miért válassza a Tork folyékonyszappan adagolókat? 

Tork folyékony szappan adagolóA Tork az egyik legmegbízhatóbb és legnépszerűbb márka ezen a téren. Termékei strapabíróakközkedveltek, számtalan mosdóban találhatóak meg. A választék pedig igen széles, ezért garantált, hogy minden mosdóba meg lehet köztük találni az ideális darabot, legyen az egy munkahelyi, egy iskolai vagy épp egy kórházi. 

Fontos előnyük továbbá, hogy a Tork folyékony szappanok folyamatosan elérhetőek, nem kell attól tartani, hogy az adagolóhoz beszerezhetetlenné válik az utántöltő. A márka komplett rendszert kínál, kéztörlő adagolókkal és Tork ipari törlőpapírokkal

Amennyiben úgy döntött, hogy Tork folyékonyszappan adagolókkal szereli fel a mosdót, tekintse meg webshopunk kínálatát és rendeljen kedvére! Ha kérdése merült fel, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére és mindenben segítenek! 

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu