Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2022.04.19 13:24

Papír kéztörlő online rendeléssel!

Papír kéztörlőPapír kéztörlő online rendeléssel. Webáruházunkkal könnyedén pótolhatja a kifogyott készleteket, legyen hosszú távon a vásárlónk, rendeljen még ma! 

papír kéztörlők számos helyen fogyóeszközöknek számítanak, elég csak az irodákra vagy a különböző hivatalokra, oktatási intézményekre gondolni. Egyes esetekben komoly kihívást jelenthet pótolni a kifogyott készleteket az adott létesítményen belül, ugyanis az üzemeltetőknek nem igazán van kapacitásuk arra, hogy munkaidőben vagy azon kívül személyesen keressék fel a beszerzőhelyeket. Nem ritka, hogy több hét is eltelik, mire ismét sikerül feltölteni a készleteket a papír kéztörlőkből, ez pedig nagyon sok kellemetlen helyzetet eredményezhet. Az épületben tartózkodóknak hiányérzetük lehet a kéztörlők miatt, ez pedig hatással lehet a véleményükre is az adott intézménnyel kapcsolatban. Amennyiben Ön nem szeretné kockáztatni a vállalkozás, intézmény jó hírnevét, válassza online áruházunkat a papír kéztörlő vásárláshoz!

Webáruházunkkal nagyon egyszerűen és gyorsan megoldhatja a kifogyó készlet terén felmerülő problémákat. Ön bárhonnan, bármikor leadhatja a rendelését a termékekre, sehova sem kell utaznia ahhoz, hogy eleget tegyen a dolgozók, ügyfelek elvárásainak. Velünk folyamatosan tudja biztosítani az igényeknek megfelelő körülményeket a mosdókban, így senkinek sem lehet hiányérzete, rossz véleménye a céggel, intézménnyel kapcsolatban. Papír kéztörlőink minőségiek, megbízhatók, hatékony megoldást kínálnak a mindennapokban. Mellettük kéztörlő papír adagolókat is kínálunk a webshopban, így, ha szeretné kulturált formában kihelyezni a kéztörlőket, erre is lesz lehetősége, a gazdag termékkínálatunknak köszönhetően.

Webshopunkra hosszú távon számíthat a papír kéztörlő vásárlásban, folyamatosan elérhetők vagyunk, így a jövőben is le tudja adni rendelését. Nálunk több terméket is rendelhet egyszerre, így a cipekedéssel sem kell bajlódnia. Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu