Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Mosdóhigiéniai adagolók

Főkategória >Mosdóhigiéniai adagolókHigiénia mindenhol: a szappanadagolók használatának előnyei

szappanadagolókMinden ember tisztában van vele, hogy mennyire fontos a rendszeres, alapos kézmosás. Természetes, hogy kezet mosunk hazaérkezéskor, evés előtt, WC használat után, de minden olyan tevékenység után érdemes, aminek során kosz kerülhetett a kezünkre: például, ha levittük a szemetet vagy a cipőket pakolásztuk. Az embereknek erre meg is van az igényük, ezért nyilvános helyeken, illetve középületekben is gondoskodni kell a higiénikus kézmosási lehetőségről. Ehhez a legjobb, ha a folyékony termékeket választjuk, és hozzá beszerzünk néhány jól használható szappanadagolót

szappanadagoló sokkal nagyobb higiéniát tesz lehetővé, mint a hagyományos szappan használata. A darabos szappan csúszik, leeshet a földre, beeshet a mosdóba, sokkal nehezebb vele bánni. A hagyományos szappan hamar be is szennyeződhet, hiszen egymás után mindenki a kezébe veszi, ráadásul a két használat közötti tárolása sem épp felderítő látvány. A szappanadagoló ezzel ellentétben egyszerűen működtethető, és sokkal magasabb szintű higiéniát tesz lehetővé. Így nem kell a mosdóra lerakódott nyomok eltüntetésével sem küzdenie senkinek, és esztétikailag is sokkal előnyösebb egy ilyen eszköznek a használata. 

szappanadagolók mindenhol megállják a helyüket: nem csak otthon, az irodában, hanem közintézményekben, járműveken, illetve bárhol, ahol lehetőség van a kézmosásra. Az eszközök egyszerűen utántölthetőek, így környezetvédelmi szempontból is előnyösebbek, mint az egyszer használatos termékek. A szappanadagolóknak köszönhetően nincs többé koszosnak tűnő szappan, sem nehezen tisztítható lerakódás a mosdóban! 

Amennyiben kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, vagy vásárolni szeretne kínálatunkból, forduljon hozzánk bizalommal! Szappanadagolók és más higiéniai termékek széles választékával várjuk. Döntsön Ön is mellettünk, válassza a maximális tisztaságot! 

 

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu