Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2021.10.27 14:19

Folyékonyszappan-adagolók: a higiénia kellékei

Folyékonyszappan-adagolókfolyékonyszappan-adagolók elősegítik a higiénia megtartását a vendéglátóhelyeken, a közintézményekben, sőt, akár otthon is!

Sokan jártunk már úgy, hogy beléptünk egy mosdóba, és ott nem volt szappan, vagy épp csak a hagyományos, de olyan állapotban, hogy inkább hozzá sem akartunk érni. Szerencsére egyre kevesebb az ilyen hely, és egyre többször találkozhatunk modern és kulturált mosdókkal, ahol a folyékonyszappan-adagoló alapfelszerelésnek számít.

Folyékonyszappan-adagolóból sokféle létezik az egyszerű, a mosdó szélére helyezhető, pumpás típustól kezdve az automatikusig. A nyilvános helyeken azonban többnyire azok kerülnek felhasználásra, amelyeket a falhoz lehet rögzíteni, és csupán a folyamatos utántöltésükre van szükség. A működésüket tekintve léteznek kézzel adagolós típusok, amelyek nyomás hatására adagolják a folyékony szappant, illetve szenzoros működtetésűek, a szappan típusát tekintve pedig a folyékony, illetve a habosított változat is elérhető, sőt, napjainkban a kézfertőtlenítőt is lehetséges már folyékonyszappan-adagolóval eljuttatni az emberekhez.

Bármilyen folyékonyszappan-adagolóra is lenne szüksége, nálunk megtalálhatja, és egyszerűen meg is rendelheti azt. A könyökkaros, orvosi folyékonyszappan-adagolók mellett az automata adagolókat és a habszappan-adagolókat is megvásárolhatja választékunkból, de kézfertőtlenítőket is kínálunk. Amennyiben különleges megjelenésű, egyben könnyen tisztítható folyékonyszappan-adagolót keres, a rozsdamentes acélból készült változatokat ajánljuk figyelmébe. Természetesen nem csupán az adagolókat, de a szappant, illetve a kézfertőtlenítőt is beszerezheti tőlünk. Termékeink minősége kiváló, az áruk pedig kedvező, ezért Önnek is érdemes nálunk vásárolnia!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a folyékonyszappan-adagolók iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu