Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Törlőpapírok

Főkategória >TörlőpapírokTörlőpapírokra lenne szüksége?

törlőpapírokLegyen szó éttermi konyháról, műhelyről, vagy éppen a háztartásról, a törlőpapírok mindenhol megtalálhatóak, hiszen segítik a takarítást, a főzést, és még ezeken felül is számos dologra felhasználhatóak. Éppen ezért rendkívül népszerű termékek sokak körében, és még a környezetet is kímélhetjük, ha törlőpapírt használunk.

Azt gondolhatnánk, hogy a törlőpapír és a környezetvédelem nem szerepelhetnek egy mondatban, ám ez koránt sincs így. Sokan gondolják azt, hogy ha mosható, textil törlőrongyot használnak, az sokkal kevésbé szennyezi a környezetet, azonban ezek nagy többsége műszálas, vagy a szivacskendők esetében 100% műanyag, ami nem, vagy csak nagyon lassan bomlik le, és mikroműanyag-szemcsékkel szennyezi tovább a környezetet. Ezzel szemben a törlőpapír újrahasznosított anyagból készül, a lebomlása a műanyaghoz képest villámgyors, teljesen természetes, és ha ez nem lenne elég, még higiénikusabb is!

Amennyiben törlőpapírra lenne szüksége, rendeljen kínálatunkból, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu