Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2020.10.28 12:25

A Tork folyékony szappanok és más higiéniai termékek élen járnak a tisztaság megőrzésében!

A tiszta, higiénikus körülmények megteremtésére mindenhol ügyelni kell. A járványhelyzet  különösen aktuálissá teszi ezt a kérdést, hiszen most az emberek egyre jobban el is várják, hogy mindenhol tudjanak kezet mosni. Ennek biztosításához érdemes a Tork higiéniai termékeket választani, amik elősegítik a vírusok, baktériumok elleni védekezést.

A legfontosabb, hogy mindenhol rendelkezésünkre álljon elég szappan, illetve más kézfertőtlenítő. A Tork folyékony szappanok könnyen megküzdenek a kézen lévő szennyeződésekkel, megfelelően tisztítják és fertőtlenítik azt. Természetesen semmi esetben sem szabad lemondani az alaposságról: fontos, hogy a Tork folyékony szappant mindenhol eloszlassuk a kézen, és a folyamat legalább fél percig tartson, ennyi idő szükséges ugyanis a fertőtlenítő hatáshoz. 

Gondoskodni kell a kézszárítási lehetőségről is, erre a legjobb megoldás a Tork kéztörlő adagolók és a Tork tekercses törlőpapírok beszerzése. Ez mindenki számára praktikus és higiénikus. Sajnos sok helyen, például munkahelyeken, hagyományos törölköző van kitéve, azonban a vizes felületen nagyon gyorsan elszaporodnak a baktériumok, ezért ez egyáltalán nem megfelelő megoldás még gyakori csere esetén sem. 

A felületek tisztításához ajánljuk a Tork ipari törlőpapírokat. A gyakran használt eszközöket, mint például a kilincsek, vízcsapok, érdemes naponta többször is fertőtleníteni. A Tork ipari törlőpapírok ehhez nagyon praktikusak, mert használat után egyből tehetjük őket a hulladékgyűjtőkbe, nem szükséges külön foglalkozni a mosásukkal, illetve az elkülönítésükkel. 

A Tork higiéniai termékek megállják a helyüket irodákban, közintézményekben, bevásárló központokban és más munkahelyeken is. Fontos, hogy mindig legyen belőlük egy kis tartalék, hogy folyamatosan rendelkezésre álljanak. A beszerzésükhöz érdemes webshopunkat választani, ugyanis kedvező áron, rövid szállítási határidővel tudjuk őket biztosítani.

Amennyiben kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, illetve Tork folyékony szappant, kéztörlő adagolót vagy törlőpapírokat szeretne vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! 

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu