Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2020.11.26 16:10

Az orvosi papírlepedők nem hiányozhatnak egyetlen rendelőből sem!

Egy orvosi rendelőben vagy egy masszázs szalonban számtalan kisebb-nagyobb felszerelésre és eszközre van szükség. A rengeteg gép és berendezés mellett nem szabad megfeledkezni az olyan alapvető kiegészítőkről sem, mint az orvosi papírlepedő, ami nélkülözhetetlen a higiénikus körülmények biztosításához.

Az orvosi papírlepedő nagyon sokoldalú termék. Ezt használhatjuk a kezelőágyak, vizsgálóasztalok leterítéséhez, így a páciensek teljesen tiszta felületen foglalhatnak helyet. Természetesen ennek ellenére is elengedhetetlen a rendszeres fertőtlenítés, azonban az orvosi papírlepedőt minden beteg után lecserélhetjük néhány mozdulattal. A használata rendkívül egyszerű, még a beteg rendelőbe való lépése előtt érdemes leteríteni, majd a használatot követően rögtön eltávolítani. Többféle kivitelben szerezhető be, létezik egy- és kétrétegű változat is. Tekercsben kapható, az egyes darabok között perforációval a könnyebb használhatóság érdekében. Érdemes hozzá orvosi papírlepedő tartót is vásárolni, ami még jobban leegyszerűsíti az adagolást, könnyen rászerelhető a vizsgálóasztalra és állítható méretű. 

Az orvosi papírlepedőket ajánljuk nem csak orvosi rendelőkben történő használatra, hanem masszázs-, kozmetikai- és tetoválószalonba is. Ezeken a helyeken szintén rendkívül fontos a tisztaság és a higiénia, ezért érdemes arra törekedni, hogy a takarítási feladatokat lerövidítsük. Az orvosi papírlepedők ebben segítenek, hiszen rendkívül gyorsan, néhány mozdulattal kicserélhetőek a két vendég között eltelő időben. 

Cégünk kínálatában többféle orvosi papírlepedő található és a hozzájuk ideális tartóval is rendelkezésre állunk. Termékeinket kedvező áron, rövid szállítási határidővel biztosítjuk ügyfeleinknek, a rendelés pedig néhány perc alatt lebonyolítható. Amennyiben kérdése van választékunkkal vagy a vásárlás menetével kapcsolatban, keressen minket bizalommal! Munkatársaink szívesen tájékoztatják a részletekről a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, valamint igény esetén segítenek az ideális termék kiválasztásában is. 

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu