Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2023.03.14 12:44

A Tork kéztörlők előnyeiről és kiválasztásáról

tork kéztörlőA Tork kéztörlők népszerűek mindenhol, ahol papír kéztörlőket használnak. Az alábbiakban azt tekintjük át, hogy mik az előnyeik és hogyan válaszon közülük.

Kéztörlőre minden kézmosáskor szükség van. Ám, amíg otthon egyértelműen a textil törölköző után nyúlunk, addig az irodában vagy egy bevásárlóközpontban teljesen már megoldásokkal találkozunk. Ebben semmi véletlen vagy meglepő nincs, mindjárt be is mutatjuk, hogy miért. 

A kéztörlőpapírok előnyei más megoldásokhoz képest 

A papír kéztörlő használata a leghigiénikusabb módja a kéz szárításának. A sok ember által használt textiltörölközőn rengeteg baktérium illetve vírus telepedhet meg, ráadásul, ha nincs ideje megszáradni, gyorsan használhatatlanná válik. Az elektromos kézszárító előnye, hogy nem termel szemetet, ugyanakkor nagy az energiaigénye, lassú és egyáltalán nem higiénikus. Sokan inkább WC papírba törlik meg a kezüket, ezzel annak a fogyását gyorsítva. 

A Tork kéztörlők használata ezzel szemben higiénikus, gyors, mindenki számára könnyű és környezetbarát. Bár gondoskodni kell a keletkező hulladék sorsáról, ennek mennyisége minimálisra csökkenthető a megfelelően megválasztott papírral és a hozzá tartozó adagoló használatával. A papír hulladék lebomlik, illetve újra is hasznosítható. 

A Tork kéztörlők alkalmazási területei 

tork kéztörlő1. Otthon 

Szinte minden konyhában megtalálható a papírtörlő, amivel egyszerűen és gyorsan eltávolíthatjuk a legkülönfélébb szennyeződéseket a pultról vagy a kezünkről. Kifolyt az olaj? Zsíros lett a keze? Ráfröccsent a pörköltszaft a csempére? Elég egyetlen darab papír kéztörlőt tépni és egy mozdulattal tisztává varázsolhat mindent

2. Bevásárlóközpontok, vendéglátó egységek mosdójában 

Az olyan helyeken, ahol sok ember fordul meg naponta, mint például egy bevásárlóközpontban, egy irodaházban vagy egy étteremben, kiemelt figyelmet kell fordítani a mosdók higiéniájára. Ennek fontos része az is, hogy lehetővé tegyük a fertőtlenítő kézmosást és a kéz szárítását úgy, hogy nem esik csorba annak tisztaságán. A Tork kéztörlők használata egyszerű, gyors és velük nem kell attól tartani, hogy újra baktériumokkal szennyeződne be a kéz. 

3. Szolgáltatóiparban 

A Tork kéztörlők jóval sokoldalúbbak annál, minthogy csak kézmosás után használják őket. Ajánljuk őket a szolgáltatóipar minden szegmense számára, ahol gyakran okoz problémát a kéz beszennyeződése, akár egy járműszervizben az olaj letörléséhez, egy masszázs szalonban  az illóolaj eltávolításához vagy egy asztalosműhelyben a felesleges ragasztó gyors eltüntetéséhez. 

Hogyan érdemes kiválasztani a megfelelő Tork kéztörlő adagolót? 

tork kéztörlőAz első lépés mindig magának a kéztörlőnek a kiválasztása kell, hogy legyen. A tekercses változat perforálva kerül forgalomba, így minden használó annyit tép le belőle, amennyit szeretne. Jó választás otthonra, illetve egy étteremben a pult gyors tisztításához, de a mosdóban történő használathoz általában praktikusabb a hajtogatott változat, mert ezzel minimalizálható a felesleges fogyasztás. 

A hajtogatott papírtörlőből egyszerre csak egyet lehet kivenni az adagolóból, ennek köszönhetően általában kevesebb fogy belőle. Hazánkban a "Z" hajtogatás a legelterjedtebb. 

A Tork kéztörlő adagoló a papír típusának megfelelően választható ki, más kialakítású ugyanis a hajtogatott és a tekercses adagoló. A Tork adagolók mindegyikére jellemző a gyors utántölthetőség, a strapabíróság és a dekoratív megjelenés

Amennyiben a Tork kéztörlőpapírok, illetve adagolók iránt érdeklődik, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal bővebb információért, munkatársaink szívesen segítenek Önnek mindenben!  

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu