Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2021.05.10 09:26

A Tork kéztörlők higiénikus kézszárítást biztosítanak!

Tork kéztörlőkTork kéztörlő papírok széles választékban, rövid szállítási határidővel, megfizethető áron, a kéz higiénikus módon történő szárításához! 

Az elmúlt időszakban rendkívül sok szó esett a rendszeres, alapos kézmosás fontosságáról. Talán még sosem figyelt oda ennyire az emberiség a higiéniára, pedig a kézmosás amilyen egyszerű és természetes dolog, kifejezetten sok kellemetlenségtől óv meg minket. Azonban nem szabad fél vállról venni a kézszárítás jelentőségét sem. Szerencsére ma már erre is többféle módszer áll rendelkezésünkre, de az egyik leghigiénikusabb minden bizonnyal a Tork kéztörlő papírok használata. 

Természetes, hogy otthon leginkább törölközőt használunk, azonban ez máshol egyáltalán nem a legjobb megoldás. A sok ember által használt törölköző nem tud megszáradni, így könnyen elszaporodnak rajta a baktériumok. Népszerűek az elektromos kézszárító készülékek is, de sajnos ezek sem minden esetben alkalmazhatóak, ráadásul a karbantartásukkal és a rendszeres tisztításukkal is foglalkozni kell. A Tork kéztörlők remek megoldást nyújtanak minden helyzetben: az egyszerhasználatos papíroknak köszönhetően nem kell tartani fertőzésveszélytől, ugyanakkor nincs szükség karbantartásra, csupán az adagoló feltöltéséről kell gondoskodni. A Tork kéztörlő papírokkal higiénikusan és gyorsan varázsolhatjuk szárazzá a kezünket. A Tork kéztörlőket ajánljuk munkahelyekre, bevásárlóközpontokba, közintézményekbe, vendéglátó egységekbe és kulturális intézményekbe egyaránt. A termékek kedvező áron megvásárolhatóak webshopunkban, a szállítási pedig határidő rövid, így a folyamatos ellátás is biztosított. Könnyen használható, logikusan felépített webáruházunkban a vásárlás néhány perc alatt lebonyolítható. 

Amennyiben kérdése merült fel a Tork kéztörlő papírokkal kapcsolatban vagy segítséget szeretne kérni a rendeléshez, forduljon bizalommal hozzánk! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, és szívesen tájékoztatják a részletekről. 

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu