Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2021.08.31 14:15

A Tork szappanadagolók irodai használatra is ideálisak!

Tork szappanadagolókTork szappanadagolók nagy választékban, online rendeléssel, megbízható webshopból, kedvező áron, rövid szállítási határidővel - keressen értük minket! 

Az elmúlt időszak megmutatta, hogy mennyire fontos, hogy odafigyeljünk a személyes higiéniára. A rendszeres, helyes kézmosás elengedhetetlen az egészségünk megőrzéséhez, hiszen ezzel sok esetben elkerülhetjük, hogy a baktériumok, vírusok a kezünkről bejussanak a szervezetünkbe. Fontos, hogy mindenhol legyen lehetőség szappanos kézmosásra, így az irodákban is meg kell teremteni ehhez a feltételeket. A Tork szappanadagolók nagyszerű megoldást nyújtanak mindenhol a szappan tárolására, így irodai, munkahelyi környezetbe is ajánljuk őket. 

Tork szappanadagolók használatával higiénikusan tárolhatjuk a szappant közvetlenül a mosdó mellett. Nem kell többé a mindig megbillenő, pumpás flakonokkal bajlódni, sem pedig a kezünkből kicsúszott szappant keresgélni a földön. A Tork szappanadagolókba folyékony szappan tölthető, amely a maximális higiénia érdekében lehet akár fertőtlenítős is. Egy egyszerű mozdulattal a kézmosáshoz optimális mennyiségű szappant juttathatunk velük a kezünkre, de vannak mozgásérzékelővel ellátott, érintés nélküli termékek is, amelyek használata még kényelmesebb. 

A Tork folyékonyszappan adagolót a falra érdemes elhelyezni, a mosdó jobb oldalához, jól látható helyre. Az eszközök töltése nagyon egyszerű, néhány pillanat alatt megoldható, de vannak nagyobb kapacitású adagolók is, amiket ritkábban kell újratölteni. Cégünk Tork szappanadagolók széles választékával várja az érdeklődőket, termékeink online, a webshopban megrendelhetőek, méghozzá kedvező áron, rövid szállítási határidővel. 

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal bővebb információért! Döntsön Ön is a Tork szappanadagolók mellett, akár otthonra, akár irodai használatra keresi az ideális megoldást! Ha kérdése merült fel, forduljon bátran munkatársainkhoz akár még ma a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen segítenek mindenben! 

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu