Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2023.02.08 10:16

Minden, amit az orvosi papírlepedőről tudni érdemes

orvosi papírlepedőAz orvosi papírlepedőket elsősorban az egészségügyben használják, de szükségesek kozmetikákban, masszázs szalonokban is. Nézzük, milyen előnyeik vannak! 

Az orvosi papírlepedők teljesen alapvető felszerelésnek számítanak a rendelőkben, legyen az egy háziorvosi rendelő vagy egy kórház vizsgálószobája. Mindenki találkozott már velük, sokan használták is őket, de kevesen tudják, hogy milyen fontos szerepük van. Nézzük egy picit bővebben, hogy mi mindent érdemes tudni róluk! 

Az orvosi papírlepedőket a vizsgálóágy leterítésére használják, ugyanis így nincs szükség az ágy folyamatos fertőtlenítéséreEgyszerűbb, gyorsabb és anyagilag is gazdaságosabb, ha az állandó fertőtlenítés helyett csak a papírlepedőt kell kicserélni a betegek között. Ez csupán néhány mozdulat, de a termék kifogástalan higiéniát biztosít, segít megelőzni a keresztszennyeződéseket. Ajánljuk őket vizsgálóhelyiségekbe, sürgősségi ellátókba, rehabilitációs intézményekbe. 

Orvosi papírlepedők a rendelőkön kívül 

orvosi papírlepedőFontos megemlíteni, hogy a papírlepedőknek az orvosi rendelőkön kívül, például a kozmetikai, a tetováló és a masszázs szalonokban is kulcsfontosságú szerepük van a higiéniában. Érdemes őket használni a kezelőágy, illetve a masszázságy leterítésére, mert sokkal higiénikusabb és praktikusabb megoldást biztosítanak, mint a hagyományos textil lepedők. 

Milyen előnyeik vannak az orvosi papírlepedőknek?

  1. Praktikusság: a papírlepedők leterítése egy mozdulat, ez a textilből készült termékek esetében jóval több idő. Használatuk elősegíti a gyors páciens- vagy vendégcserét, miközben mindenki számára kifogástalan körülményeket biztosítanak. 
  2. Higiénia: a papírlepedők egyszer használatosak, minden vendég után cserélik őket, így senkinek nem kell tartania nem megfelelően fertőtlenített kezelőágytól. Ez kétségtelenül növeli a páciensek bizalmát. 
  3. Környezetvédelem: az orvosi papírlepedők ugyan egyszer használatosak, ám jóval kisebb a környezeti terhelésük. A textil lepedők folyamatos mosása, szárítása, vasalása nem csak rengeteg idő és pénz, hanem óriási teher is a környezetre. Elég csak arra gondolni, hogy mennyi áram, víz és mosószer fogy. A hatékony fertőtlenítés és folteltávolítás ráadásul kifejezetten erős vegyszereket igényel, ami sajnos különösen káros az élővilágra.
  4. Gazdasági szempontok: az anyagi oldalt is érdemes figyelembe venni, ugyanis a papírlepedők beszerzése nagyságrendekkel kevesebbe kerül, mint az állandó mosás miatt fellépő rengeteg víz- és áramfogyasztás. Ez napjaink bizonytalan gazdasági helyzetében egyáltalán nem elhanyagolható. 
  5. kezelőágy, illetve a masszázságy védelme: egy orvosi rendelőben sajnos nem ritka, hogy vér kerül a berendezésekre, de a szalonokban használt krémek, masszázsolajok is csúnya foltot hagynak a textileken, ami a vendégek szemében nem túl bizalomgerjesztő látvány. Már pedig a bútorok jó eséllyel hosszú éveken át fogják szolgálni a rendelőt vagy a szalont, ezért érdemes mindent megtenni a védelmük érdekében. 

Milyen kivitelben kaphatóak az orvosi papírlepedők?

orvosi papírlepedőCégünknél az orvosi papírlepedők többféle méretben rendelhetők. Tekercsben, perforálva kerülnek forgalomba, az egyes lapok szélessége 49,5 és 60 cm között változik. Érdemes elgondolkozni az ágyra szerelhető, acélból készült papírlepedő-tartó beszerzésén is, ami még könnyebbé és gyorsabbá teszi a cserét. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az orvosi papírlepedők iránt, és úgy döntött, hogy szeretné megtapasztalni az előnyeiket, tekintse meg kínálatunkat és válogasson kedvére! Ha további kérdése merült fel termékeinkkel vagy a megrendelés menetével kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen segítenek mindenben! 

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu