Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2024.03.18 14:08

Papírlepedő az egészségügyben és azon túl

orvosi papírlepedőA papírlepedők egyszer használatos termékek, amiket az egészségügyben használnak, de más területen is praktikusnak bizonyulnak.

A papír, mint alapanyag, sokféle termékben visszaköszön. A hétköznapi egészségügyi termékek közül sok fogy a papír zsebkendőkből, a toalett papírból, de a papírtörlő és a szalvéta is megtalálható a legtöbb háztartásban. A papírlepedő egy speciális képviselője az ilyen alapanyagú termékeknek, mert elsősorban szolgáltatók számára készül.

Az egészségügyben a higiénia az első

A kórházak, orvosi rendelők, magán rendelők világában nagyon odafigyelnek a higiénia fenntartására. A szennyezett felületek egészségügyi katasztrófát okoznak, hiszen fertőzés, vírusok járnak a nyomukban. A fertőtlenítőszerek, higiéniai eszközök mindennapos használatával a betegeket védik, ugyanakkor a terek tisztaságát is meg tudják őrizni az egészségügyben dolgozók.

Az orvosi papírlepedő egyike azoknak a termékeknek, amikből folyamatos utánpótlásra van szükség minden egészségügyi intézményben. A termék hiányában sajnos nem végezhető el egy kezelés sem, illetve a kezelőágy folyamatos fertőtlenítését követeli meg, ha nincs orvosi papírlepedő.

orvosi papírlepedőA papírlepedőt praktikusan gurigára tekerik fel és dobozos kiszerelésben lehet belőle rendelni. Egy guriga több rétegű papírlapokból áll, amik perforációval kapcsolódnak egymáshoz. Egy gurigányi papírlepedő több száz papírlapot foglal magába. Érdemes egyszerre több doboznyit is rendelni belőle, mert gyorsan fogy és nem lehet tudni, mikor, milyen hamar kell belőle újabb adag.

Mivel egyszer használatos, a papírlepedővel gyorsan, könnyen és higiénikusan lehet dolgozni. Minden egyes beteg után le kell venni és a kukába dobni a papírt. Ha szükséges, egy újabb adaggal le kell törölni a nedvességet kapott vizsgáló bútort.

A papír használatával meg lehet spórolni a fertőtlenítőszerek és eszközök alkalmazását és pótlását. Kevesebbet kell költeni a beszerzésre, mégsem megy a higiénia rovására, mert az olcsóbb papír termék is biztosítani tudja a felületek tisztaságát.

Az orvosi papírlepedő a vizsgálóasztalok, székek, ágyak leterítéséhez készül, de egyéb területeken is hasznát veszik. 

A wellness és a terápiás kezelésekhez is jól jön a papírlepedő

A masszázs és a különböző, manuálterápiás kezelések, a gyógytorna is igényli a kezelőágy használatát. A szolgáltatónak minden vendég után tiszta és igényes ágyat kell biztosítania a következő ügyfélnek. A papírlepedő felszívja a masszázs olajat és egyéb szereket, védve ezzel a bútor kárpitját is.

A bútorokat megkíméli a tisztítószerek roncsoló hatásától és kevesebb időt vesz igénybe a kezelés előkészítése is.

A szépségápolás világában szintén van igény a papírlepedőre

orvosi papírlepedőA kozmetikai szalonokban végzett arc-és testkezelések szintén nem nélkülözhetik a papírlepedő használatát. A kezelések során sokféle kozmetikumot, anyagot használ a kozmetikus, legyen szó, hidratálásról, szempilla építésről vagy arctisztításról. A termékek és az összetevők között olyanok is vannak, amik színező hatással rendelkeznek, foltot hagynak és nehéz őket eltávolítani.

A vendégek az évszaktól vagy a kezeléstől függően akár meg is izzadhatnak a kezelőágyon töltött idő alatt. A papír magába szívja a nedvességet, az anyag maradványokat és a szakembernek nincs dolga a tisztítással.

A papír használata a vendég és a szakember érdekében történik. A szoláriumokban, tetováló szalonokban ugyancsak ajánlott tartani belőlük. Ha kifogyott, keresse bizalommal a webshopunkat és rendeljen belőle kartononként kedvező árakon!

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu