Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2023.07.19 13:43

A takarítókocsik használatáról

takarítókocsi, felmosókocsiA takarítókocsi a nagyobb területek gyors és alapos tisztítását teszi lehetővé. Ajánljuk bevásárlóközpontok, egészségügyi és oktatási intézmények részére.

Amikor egy nagy területet kell viszonylag gyorsan és gyakran tisztává varázsolni, akkor a hagyományos megoldások helyett speciális technikára van szükség. Elég csak belegondolni például egy kórház takarításába: mire a személyzet kitakarítja az épületet, gyakorlatilag kezdhetik is elölről, de még ez sem biztos, hogy kielégítő végeredményt ad. 

A takarítókocsi használata praktikus megoldást nyújt mindenhova 

Azokon a helyeken, ahol fontos a gyorsaság, ugyanakkor az alaposság is elengedhetetlen, érdemes takarító- vagy felmosókocsit használni. Ezek a többnyire kétvödrös eszközök sokkal gyorsabb és precízebb tisztítást tesznek lehetővé, ezért a nagy területekhez rendkívül praktikusak. A kerékkel felszerelt takarítókocsik megkímélik a dolgozókat a vödrök cipelésétől

Az egyes takarítókocsik felszereltsége némileg különbözik egymástól, de a legfontosabb különbség a vödrök mérete. Logikusan, minél nagyobb a takarítandó felület, annál több vízre és annál nagyobb vödrökre van szükség. A leggyakoribbak a 18 és a 25 literes változatok. 

Hogyan kell használni a felmosókocsikat? 

takarítókocsi, felmosókocsiA kétvödrös felmosókocsik használatának két módja ismert. Az első, népszerűbb eljárás során az egyik vödörbe kerül a tisztítószeres víz, illetve ebbe áztatjuk a mopot, a másik vödör pedig a szennyes vízé, vagyis oda csavarunk. Így a tisztítószeres vödörbe nem kerül szennyeződés és a víz cseréje nélkül is nagy felület mosható fel, méghozzá mindvégig tiszta vízzel. 

A másik módszer lényege, hogy több tiszta mopot viszünk magunkkal, tisztítószeres vízben áztatva és sorban használjuk őket. Amikor az egyik beszennyeződik, külön tesszük és egy következőt kezdünk használni. Ez a módszer még precízebb takarítást tesz lehetővé, ezért olyan helyekre ajánljuk, ahol valóban nagyfokú tisztaságra, kifogástalan higiéniára van szükség, például kórházak, gyógyszergyárak, laboratóriumok. 

Hol ajánljuk a felmosókocsik használatát? 

Tulajdonképpen mindenhol, ahol a hagyományos takarítási módszerek nem képesek kielégítő bégeredményt nyújtani, akár az időigényük miatt, akár azért, mert nem elég alaposak. A leggyakoribb felhasználási területek: 

 • kórházak,
 • orvosi rendelők, 
 • laboratóriumok, 
 • gyógyszergyárak, 
 • bevásárlóközpontok, 
 • oktatási intézmények, 
 • sportközpontok, 
 • rendezvényhelyszínek, 
 • irodaházak, 
 • ipari épületek, 
 • pályaudvarok. 

takarítókocsi, felmosókocsiAz általunk kínált felmosókocsik megbízhatóan használhatóak hosszú távon is, ugyanis strapabíró felépítésűek, masszív kialakításúak. Az erős, nagy méretű, jól gördülő kerekeknek köszönhetően könnyen mozgathatóak akár teli vödrökkel is és plusz eszköztartóval vannak felszerelve. 

A takarítókocsik beszerzését ajánljuk maguk, az intézmények számára, de mindenképp érdemes beruházniuk a takarító cégeknek is, hogy a nagyobb szabású megbízások se jelenthessenek gondot. A széles választék nálunk megfizethető árakkal párosul és természetesen nem csak a kocsik, hanem a hozzájuk szükséges kiegészítők, illetve a tisztítószerek is néhány kattintással megrendelhetőek webshopunkból. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a felmosókocsik iránt, tekintse meg kínálatunkat, és válogasson kedvére termékeink közül! Ha további kérdése merült fel, akár a használattal, akár a vásárlás menetével kapcsolatban, forduljon bizalommal hozzánk a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére és mindenben segítenek. 

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu