Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Blog
2022.09.20 13:17

Tork kéztörlő, a higiénikus választás

Tork kéztörlő papírTork kéztörlő papír, a higiénikus választás. Rendelje meg kínálatunkból a minőségi terméket, és teremtsen megfelelő környezetet az intézményen belül!

Vannak olyan közösségi mosdók intézményekben, munkahelyeken, ahol még mindig törölközőket raknak ki a kéztörléshez, ez pedig egészségügyi szempontból igen kockázatos. A nedves törölköző tulajdonképpen a baktériumok melegágya, sokkal könnyebben tudnak terjedni ebben a formában, így valójában búcsút is lehet inteni a higiénikus kéztisztításnak. Ahhoz, hogy lehessen csökkenteni a kockázati tényezőket, mindenképp kéztörlő papírokra van szükség, amiknél nem kell aggódni a baktériumok terjedése miatt.

Tork késztörlők ideálisak a különböző közösségi mosdókba. A papír kéztörlőknek köszönhetően az üzemeltetők nagy mértékben tudják csökkenteni a kockázatokat az adott területen, a mosdóban sokkal higiénikus körülmények várhatják a dolgozókat, vendégeket. A törölközők nagyon hamar átnedvesednek, és a folyamatos használat miatt egyszerűen nem tudnak megfelelően kiszáradni. Nem csupán a higiéniával kapcsolatban merülhetnek fel hiányosságok. Az anyag igen kellemetlen szagot is áraszthat magából, így pedig nagyon nehéz igényes és tiszta körülményeket biztosítani. Mindezen kényelmetlenségek a Tork kéztörlő papírokkal nem fordulhatnak elő. Nincsen kellemetlen szag, és a higiéniára sem lehet panasza senkinek. Online áruházunkban folyamatosan megtalálhatók a Tork kéztörlők, így a vásárlók könnyedén, gyorsan hozzájuthatnak a praktikus termékekhez.

Tork kéztörlőkkel nem okozhat kihívást a baktériummentes környezet kialakítására odafigyelni. Csökkentse Ön is a kockázati tényezőket a termékekkel, garantáljuk, hogy elégedett lesz a minőséggel! Érdemes körbenézni a választékban, ahol a Tork kéztörlő papírokon kívül sok más hasznos árucikkel is találkozhat, amik szintén hozzájárulnak a tiszta, kifogástalan környezet kialakításához. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu