Fizetési megoldás

Facebook

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36-20/932-4375
postmaster@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Automata folyékony szappan adagolók
Sorrend:

A szenzoros szappanadagolók előnyeiről bővebben

Az emberek többsége nem is gondolná, hogy a szappanadagolókon sokféle baktérium is meg tud telepedni. Ez különösen igaz a közintézményekben található eszközökre, amiket nap, mint nap rengetegen megérintenek. Ezek az adagolók az alapos takarítás mellett is igencsak kockázatosak a higiénia szempontjából, ezért más megoldást kell találni a kézmosáshoz szükséges folyékony szappan adagolásához. Ha Ön is szeretné, hogy irodájában, vállalkozása telephelyén kifogástalan tisztaság és higiénia fogadja ügyfeleit, dolgozóit, a hagyományos eszközök helyett válassza a szenzoros szappanadagolókat! 

szenzoros szappanadagolókkal jelentős mértékben csökkentheti az egészségügyi kockázatokat a létesítményen belül, mert ezeket az eszközöket az ügyfelek, munkatársak érintés mentesen alkalmazhatják. Rendkívül higiénikusak, és a legjobb, hogy a takarításon is rengeteg időt, energiát lehet megtakarítani, hiszen nem szükséges folyamatosan a tisztításukkal foglalkozni. A szenzoros szappanadagolók a jelenleg kialakult helyzetben kifejezetten előnyösek, választását az alkalmazottak és üzleti partnerei is kifejezetten értékelni fogják. A készülékek megbízhatók, minőségiek, hosszú távon képesek kiszolgálni a különböző vállalkozásokat, közintézményeket. Az érintésmentes szappanadagolók másik nagy előnye, hogy gazdaságosan adagolják a folyékony szappant, így jóval tovább lesz elegendő a megvásárolt flakon. Esztétikailag is kifogástalanok, ezáltal a mosdók igényes kinézetéről is gondoskodnak. Az érintésmentes szappanadagolókat egyszerűen telepítheti, és karbantartást nem igényelnek, egyedül utántöltésükről kell gondoskodnia. 

Biztosítsa Ön is a maximális higiéniát vállalkozásában: ismerkedjen meg a kínálatunkban megtalálható szenzoros szappanadagolókkal, válassza ki az igényeknek megfelelő típust, majd rendelje meg webáruházunkból! A készülékeket kedvező áron kínáljuk vásárlóinknak. Amennyiben bővebb információkat szeretne megtudni az érintésmentes szappanadagolókról, keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.


Webáruház készítés