Fizetési megoldás

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36 20/251-9676
iroda@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Termék részletekKIEHL SanEco koncentrat,friss illattal 1l

Raktárkészlet: VAN
KIEHL SanEco koncentrat,friss illattal 1l
Netto ár:7 236 Ft ÁFA-s ár: 9 190 Ft
Gyorsan ható, szaniter karbantartó tisztítószer hosszan tartó friss illattal, mészkőlerakódások és ehhez kapcsolódó szennyeződések gyors eltávolítására. A vízlepergető hatás megakadályozza a már megtisztított elületeken a mészszerű lerakódásokat. A savak egy egészen új társításának köszönhetően rendkívül hatékony. A környezetkímélő kialakítás által elnyeri az "Európai Környezetért" kitüntetést. Megfelel az EN 1040, EN 1276 és az EN 1650 követelményeinek.

Összetevők (a 648/2004/EK alapján)
Anionos tenzidek < 5%, nem ionos tenzidek 5-15%, szerves savak, vízbázisú oldószer, színezőanyagok, illatanyagok (Limonene).

pH-érték (koncentrátumban): kb. 1
pH-érték (felh. kész oldatban): kb. 2

Felhasználási terület
Szaniter területen minden vízálló felületen és használati tárgyon alkalmazható mint pl.: mosdókagyló, fürdőés zuhanyzókád, WC-csésze tetővel, keretezett választófalak, tükör, csempe és armatúrák. Zománcozott, kerámia, üveg, alumínium, sárgaréz, króm, nemesfém, műanyag és lakkozott felületeken egyaránt felhasználható. Nem alkalmazható mésztartalmú felületeken mint pl.: márvány és betonkő.

Felhasználás
A felhasználásra kész oldat előállítása:
a) Az 500 ml-es flakont a felső jelölésig vízzel töltjük, majd 40 ml (1 adag) Kiehl-SanEco koncentrátumot az adagolóflakonból hozzáadunk
b) Az 500 ml-es flakon feltöltése a a Kiehl adagolórendszeren keresztül
c) Az 500 ml-es flakont a felső jelölésig vízzel töltjük, majd 40 ml (1 pumpálás) Kiehl-SanEco koncentrátumot a Kiehl-Dosi Express-ből hozzáadunk
A felhasználási területnek megfelelően habképző-/szórófejet
alkalmazunk.
Napi tisztítás habszóró eljárással:
A felhasználásra kész oldatot a felületre, kendőre vagy nem karcoló szivacsra visszük fel, majd a felületet megtisztítjuk. Rövid hatóidő után vízzel alaposan leöblítjük.
Napi tisztítás szóróflakonból:
A felhasználásra kész oldatot a WC-csészébe vagy piszoárba spricceljük, WC kefével tisztítunk, majd rövid hatóidő után alaposan leöblítjük.
Felmosásnál egy- vagy kétlépcsős eljárással is alkalmazható. Szennyezettségtől függően 80 ml-ig (2 adag) adható 8 l hideg vízhez.

  • Raktárkészlet
    VAN
Webáruház készítés
Telefon:+36-20/251-9676
E-mail: iroda@tisztitoszerbolt.hu