Kategóriák
- Fertőtlenítőszerek, kézfertőtlenítők [37]
- TORK higiéniai termékek [178]
- Törlőpapírok [106]
- Papírlepedők [5]
- Mosdóhigiéniai adagolók [234]
- Vizsgálókesztyűk,gumikesztyűk [16]
- CleanCenter tisztítószerek [287]
- Folyékony szappanok [51]
- Kézfertőtlenítő szerek [11]
- Ipari kéztisztítók [11]
- Hulladékgyűjtő edények [74]
- Hulladékgyűjtő zsákok [42]
- KIEHL ipari tisztítószerek [67]
- Felmosókocsik, takarítóeszközök [132]
- OMO,Coccolino,CIF,Pronto,DOMESTOS [41]
- Csomagolóanyagok,fóliák [28]
- Szalvéták [10]
- Vízlágyítók, regeneráló só [1]
- Vegyszeradagolás [16]
- Szagtalanítás [35]
Partnereink
Termék részletek
KIEHL Grasset zsíroldó 1l
Zsíroldó szer
Lúgos alapú, gyors hatású konyhai tisztítószer a növényi- és állati eredetű zsír-, olaj- és fehérjemaradványok eltávolítására. Hideg és meleg vízben egyaránt alkalmazható. Korrózióvédelemmel. A termék kizárólag olyan összetevőket tartalmaz, melyeket az élelmiszer-ipari, konyhai felhasználásra engedélyeztek.
Összetevők (a 648/2004/EK alapján)
Anionos tenzidek < 5%, nem ionos tenzidek < 5%, szappan < 5%, vízbázisú oldószer, foszfátok < 5%, alkáliaák.
pH-érték (koncentrátumban): kb. 13
pH-érték (felh. kész oldatban): kb. 11
Felhasználási terület
Felhasználható minden víz- és lúgálló padlóburkolatra, fali- és munkafelületekre az élelmiszert feldolgozó iparban, mint pl.: nagykonyhákban, húsfeldolgozókban, tejfeldolgozókban, sajtfeldolgozókban, pékségekben, kórházakban hotelekben stb. Habot termelő gépeknél is alkalmas.
A korrózió védelemnek köszönhetően használható fémmel bevont alumíniumon is. Lúgérzékeny felületeken mint lakkozott felületeken vagy linóleumon ne alkalmazzuk.
Felhasználás
Az első felhasználás előtt a szert tesztelni kell egy kevésbé szembetűnő részen.
Karbantartó tisztítás (felmosás / gépi vizes tisztítás / felülettisztítás):
50-200 ml-t adunk 8 liter vízhez (kb. 2-3 spricc).
Alaptisztítás:
1 litert adunk 8 liter vízhez, gépi súrolás, leszívás
Habtisztítás:
Hígítás nélkül az adagolótartályba tölteni. A szennyeződés mértékétől függően a szelepet állítsuk be 1:4-1:10. Habosítsuk be a felületet. Kb. 10 perc elteltével tiszta vízzel öblítsük le.
Durva szennyeződések eltávolítása:
A Grasset-et hígítás nélkül szóróflakonból használjuk.
Munkafelületeket és konyhai felületeket, melyek közvetlenül érintkeznek élelmiszerekkel, a tisztítás után alaposan csapvízzel kell lemosni. A Grasset hatékonyságát gyorsítja, ha durva szennyeződéseknél a víz hőmérséklete kb. 40-60 °C között van. Fehérjés szennyeződéseknél a megfelelő arányú (hideg) oldat vezet optimális eredményhez, forró vizet csak a hideg vizes tisztítás után használjunk.
Lúgos alapú, gyors hatású konyhai tisztítószer a növényi- és állati eredetű zsír-, olaj- és fehérjemaradványok eltávolítására. Hideg és meleg vízben egyaránt alkalmazható. Korrózióvédelemmel. A termék kizárólag olyan összetevőket tartalmaz, melyeket az élelmiszer-ipari, konyhai felhasználásra engedélyeztek.
Összetevők (a 648/2004/EK alapján)
Anionos tenzidek < 5%, nem ionos tenzidek < 5%, szappan < 5%, vízbázisú oldószer, foszfátok < 5%, alkáliaák.
pH-érték (koncentrátumban): kb. 13
pH-érték (felh. kész oldatban): kb. 11
Felhasználási terület
Felhasználható minden víz- és lúgálló padlóburkolatra, fali- és munkafelületekre az élelmiszert feldolgozó iparban, mint pl.: nagykonyhákban, húsfeldolgozókban, tejfeldolgozókban, sajtfeldolgozókban, pékségekben, kórházakban hotelekben stb. Habot termelő gépeknél is alkalmas.
A korrózió védelemnek köszönhetően használható fémmel bevont alumíniumon is. Lúgérzékeny felületeken mint lakkozott felületeken vagy linóleumon ne alkalmazzuk.
Felhasználás
Az első felhasználás előtt a szert tesztelni kell egy kevésbé szembetűnő részen.
Karbantartó tisztítás (felmosás / gépi vizes tisztítás / felülettisztítás):
50-200 ml-t adunk 8 liter vízhez (kb. 2-3 spricc).
Alaptisztítás:
1 litert adunk 8 liter vízhez, gépi súrolás, leszívás
Habtisztítás:
Hígítás nélkül az adagolótartályba tölteni. A szennyeződés mértékétől függően a szelepet állítsuk be 1:4-1:10. Habosítsuk be a felületet. Kb. 10 perc elteltével tiszta vízzel öblítsük le.
Durva szennyeződések eltávolítása:
A Grasset-et hígítás nélkül szóróflakonból használjuk.
Munkafelületeket és konyhai felületeket, melyek közvetlenül érintkeznek élelmiszerekkel, a tisztítás után alaposan csapvízzel kell lemosni. A Grasset hatékonyságát gyorsítja, ha durva szennyeződéseknél a víz hőmérséklete kb. 40-60 °C között van. Fehérjés szennyeződéseknél a megfelelő arányú (hideg) oldat vezet optimális eredményhez, forró vizet csak a hideg vizes tisztítás után használjunk.