Fizetési megoldás

Facebook

Hírlevél

Házhozszállítás

Magyarország egész területére!

Elérhetőségek

Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég
+36-20/932-4375
postmaster@tisztitoszerbolt.hu
1223 Budapest, Nagytétényi út 190.

Termékajánló

TOP termékek

Termék részletekKIEHL Vinox-eco mészkő,zsír eltávolító 10l

KIEHL Vinox-eco mészkő,zsír eltávolító 10l
Netto ár:18 255 Ft ÁFA-s ár: 23 184 Ft
Mészkő- és zsíreltávolító a nagykonyhákban és az élelmiszer-ipari üzemekben

Sav-alapú aktív tisztítószer korróziógátlóval. Színező- és illatanyagmentes. Eltávolítja a mész- és vízkőlerakódásokat, valamint az állati és növényi eredetű, zsíros és olajos maradványokat. A felhasználás során semleges illatú, gépi tisztításnál enyhén habzik. Ha savra érzékeny felületen alkalmazzuk, maradandó sérülések keletkezhetnek a felületen.

Összetevők (a 648/2004/EK alapján)
Nem ionos tenzidek 5-15%, szervetlen savak, korróziógátló anyagok.

pH-érték (koncentrátumban): kb. 0,5
pH-érték (felh. kész oldatban): kb. 1,5

Felhasználási terület
Felhasználható nagykonyhák és élelmiszeripari üzemek sav- és vízálló felületein, mint pl.: kerámia fali- és padlócsempék, biztonsági csempe, munkafelületek és rozsdamentes nemesfém. Eltávolítja továbbá a víz- és saválló padlóburkolatok mészkőmararadványait. A határos, nem saválló felületeket védeni kell.

Felhasználás
Alaptisztítás:
A szennyeződés mértékétől függően 1 liter Vinox és 2-8 liter hideg víz oldatát alkalmazzuk. A tisztítandó felületet takarítás előtt nedvesítsük be. Az oldatot terítsük szét a felületen, egytárcsás súrológéppel és kefével súroljuk, majd rövid hatóidő után szivassuk fel és tiszta vízzel alaposan mossuk át a felületet.
Felülettisztítás:
A szennyeződés mértékétől függően 0,5 liter Vinox és 5-8 liter hideg víz oldatát alkalmazzuk. Az oldatot egy szóró-/fújó eszközbe töltsük és fújjuk le a megtisztítandó felületet. Rövid ideig hagyjuk hatni, majd tiszta vízzel alaposan öblítsük, mossuk le. A határos, nem saválló felületeket védeni kell, adott esetben a szer felhasználása előtt takarjuk le. A Vinox közepes habképződéssel, a habágyúval is használható.
A szakszerűtlen alkalmazásért és az abból keletkező károkért felelőséget nem vállalunk.
Webáruház készítés